Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Vic Anselmo iesilda "Deine Lakaien"

Ian, 14.10.2010. 11:42

"Deine Lakaien" ir vācu tumšā viļņa mūzikas grupa. Tās sastāvā ir maķedoniešu izcelsmes dziedātājs Aleksandrs Veljanovs un komponists, pianists un bundzinieks Ernsts Horns. Lielāko daļu ierakstu grupa ir izdevusi ierakstu kompānija Chrom Records, bet dažus jaunākos albumus ir izdevušas arī Sony un EMI ierakstu kompānijas. "Deine Lakaien" albumi kopumā ir pārdoti vairāk kā 500 000 eksemplāros.
Vic Anselmo iesilda "Deine Lakaien"

Grupas jaunākais albums „Indicator" dienas gaismu ieraudzīja 17.septembrī, un Vācijas koncertiem kā iesildošais mākslinieks ir izvēlēta Latvijas dziedātāja Vic Anselmo.

Vic Anselmo ir pašmāju gotiskā pop roka dziedātāja, kuras debijas albums „Trapped In A Dream" ieguvis lieliskas atsauksmes mūzikas kritiķu vidū, gan muzikālā materiāla dēļ, gan dziedātājas specifiskās balss dēļ.

Vairāki koncerti kopā jau nospēlēti, bet daži vēl priekšā:
14. oktobrī, Capitol, Hannovere
15.oktobrī, Werk 2, Leipziga,
16.oktobrī, Gewerkschaftshaus, Erfurta,
17.oktobrī, Postbahnhof, Berlīne

Vic Anselmo balss dzirdama arī Dunkana Pattersona projekta "Ion" dziesmā "Adoration", no jaunā albuma "Immaculada" (2010).

"Ion" ir Lielbritānijas doom metal grupas "Anathema" bijušā basista Dunkana Pattersona projekts, kura muzikālās tendences ir mazliet melanholiska world mūzika, dažādās kombinācijās – apvienojot to ar ķeltu, īru, portugāļu mūziku. Kā iepriekšējā albumā „Madre, Proterenos" (2006) , tā arī šajā ir ļoti daudz un dažādu viesmūziķu, kā arī ļoti dažādu instrumentu izmantošana – vijoles, flauta, džambis, kajons, darbuka, dūdas, klasiskā un portugāļu ģitāra, čels, protams, arī dažādi vokāli.

Resursi:
Vic Anselmo
http://www.myspace.com/vicanselmomusic

Deine Lakaien
http://www.deine-lakaien.com

ION
http://www.youtube.com/watch?v=VpoIGzDjp-M&feature=player_embedded
http://www.ion.equilibriummusic.com/ion-news.html

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV