Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubs "Dstyle" aicina uz Music House Snoisses pasākumu

Elīna Fūrmane, 14.10.2010. 12:09

Klubā – restorānā "Dstyle" (jeb Dionīsa stils) Vecrīgā, Skārņu ielā 9, šo sestdien, 16. oktobrī, sākot no pl. 23:00 notiks Music House Snoisses pasākums ar tā rezidentiem Andre Crash un RUDice.
Klubs "Dstyle" aicina uz Music House Snoisses pasākumu

Ballīte patiks House mūzikas cienītājiem un cilvēkiem, kuri vēlas izbaudīt ko svaigu, savdabīgu un interesantu. Deju zālē skanēs labākās, svaigākās un klasiski pazīstamākās funk, house, disco, jackin melodijas un balsis ar nelielu techy pieskaņu. Grūvapziņa tiks attīrīta no radio viļņu radītā ikdienas piesārņojuma un vispārējie muskuļu vingrinājumi tiks nodrošināti ar ritmisku bītu palīdzību, kas nepārprotami arī veicinās kāju atpūtināšanu no ierastās stāvēšanas pie bāra.

Sīkāka informācija par pasākumu:

Pašā Vecrīgas sirdī ir parādījusies jauna ballīšu vieta, vieta ar raksturu un stilu. "Dstyle" ir vieta cilvēkiem, kuri vēlas ne tikai izklaidēties, bet arī saturīgi pavadīt laiku. Darba dienu vakaros šeit notiks kino vakari, salsas nodarbības un dažādi citi tematiski pasākumi, savukārt piektdienās un sestdienās par kvalitatīvu mūziku gādās tādi pazīstami dīdžeji kā Rise, Ksenia, Kamikadze, Milk Magic, kā arī Dj Ella. Reizi mēnesī klubā savus pasākumus rīkos Bogdan Taran un DJ Crash. Viesosies arī ārzemju mākslinieki un dīdžeji, notiks vietējo mākslinieku izstādes, kā arī dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi. Vakaros darbosies face control, jo ieeja klubā paredzēta no 21 gada vecuma.

"Dstyle" telpās ir ierīkota arī radio studija, kurā darbojas kluba – restorāna Dstyle saimniece DJ Ella. No turienes piektdienu vakaros notiks tiešās translācijas radio Capital FM 94,9 ēterā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV