Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"The Flaming Lips" līderis plakāta radīšanā izmanto savas asinis

Mārtiņš Zviedris, 15.10.2010. 11:35 | komentāri (1)

Atzīmējot grupas "The Flaming Lips" neseno dalību Austin City Limits festivālā kaimiņu Teksasas štatā ,Oklahomā dibinātās psihedēliskā roka apvienības forntmens Veins Koins sietspiedes tehnikā izgatavojis plakātu, kā krāsu izmantojot savas asinis.
"The Flaming Lips" līderis plakāta radīšanā izmanto savas asinis

Video, kur redzama gan asins ņemšanas procedūra, gan plakāta tapšana, apskatāms consequenceofsound.net . Video Koins atzīst, ka būtu bijis muļķīgi iecerei upurēt kādu nevainīgu radību, iecerei izmantojot, piemēram, vistas asinis. Pēc tam, kad plakāts izņemts no preses un pielikts pie sienas, Veins to nošķaida ar asins pārpalikumu. Consequenceofsound vēsta, ka darbu drīzumā, iespējams, varēšot iegādāties kādā izsolē.

"The Flaming Lips" jau iepriekš izmantojuši asinis kā vizuālās mākslas izteiksmes līdzekli. Video 2009. gada albuma "Embryonic" kompozīcijai "The Sparrow Looks Up at the Machine" meitene sagrieztiem roku un kāju pirkstiem zīmē uz baltām papīra lapām.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV