Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kaspars Antess aicina pateikties mātei Latvijai

Kaspars Daugalis, 18.10.2010. 10:20

29. oktobrī pulksten 18 Rīgas Latviešu biedrības nama Zelta zālē dziesmu autors un izpildītājs Kaspars Antess aicina uz Latvijai nozīmīgā novembra mēneša ieskaņas koncertu Paldies mātei – mūsu Latvijai!, kura ietvaros notiks arī mūziķa dziesmas Paldies mātei videoversijas pirmizrāde.
Kaspars Antess aicina pateikties mātei Latvijai

„Dziesma Paldies mātei ir mana vispersoniskākā dziesma no albuma Neskaties atpakaļ," stāsta Kaspars Antess. „Tā, protams, ir pateicība manai mammai, taču šoreiz vārds „māte" uztverams arī plašākā nozīmē – māte kā valsts, mūsu zeme. Pietiek kultivēt domu par to, ka mūsu zemītē lielo iespēju nav! Sevišķi to saku jauniešiem – tādiem pašiem sava sākuma ceļa gājējiem kā es. Latvija nav tikai zīmējums kartē, tai gluži kā mātei sāp, ja tai tiek nepateikts šis vienkāršais, bet ļoti būtiskais vārds – paldies!"

Jaunajā koncertprogrammā Antess vienkopus pulcējis lieliskus mūziķus – dziedātāju Ievu Sutugovu, akordeonisti Initu Āboliņu, pianistu Anatoliju Livču, vijolnieci Agati Burkinu un vokālistes Zani Pavlovsku un Annu Jonikāni. Kopā ar viņiem un savu dzīvo mūziķu grupu Antess izpildīs latviešu tautasdziesmas, mūsu estrādes pirmsākumu pērles, kā arī paša radītās kompozīcijas ar Guntara Rača vārdiem – gan zināmākās dziesmas no albuma Neskaties atpakaļ, gan pāris pirmatskaņojumus.

Koncertā notiks arī Antesa dziesmas Paldies mātei videoversijas pirmizrāde un tās svinīgā pasniegšana LTV raidījumam Daudz laimes!. Videoversija uzņemta vēsturiskajā Rīgas Latviešu biedrības namā. Dziesma Paldies mātei piedalās arī LTV Šlāgeraptaujas rudens sezonā.

Biļetes uz koncertu no 18. oktobra pieejamas Rīgas Latviešu biedrības namā.

Īpašu paldies Kaspars Antess saka koncerta atbalstītājiem – Rīgas Latviešu biedrībai un Mārtiņa Beķerejai, kā arī informatīvajiem draugiem – portālam Draugiem.lv, Latvijas Šlāgerkanāla un Latvijas Radio 2.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV