Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Vokālais trio "Lady's Sweet" sniegs koncertu "Tête-à-Tête"

Kristīne Kutuzova, 18.10.2010. 11:22

30.oktobrī plkst. 19:45 (ieeja no plkst. 19:00) Artelī – gandrīz teātrī, Blaumaņa ielā 32, vokālā trio Lady's Sweet (Jolanta Strikaite, Karīna Tropa, Vineta Elksne) sniegs koncertu "Tête-à-Tête".
Vokālais trio "Lady's Sweet" sniegs koncertu "Tête-à-Tête"

Koncerta uzbūvē izmantotas gan zināmas kompozīcijas, kas uzrunājušas klausītājus jau vairākus gadu desmitus atpakaļ, gan mūsdienīgu ritmu kompilācijas un oriģinālkompozīcijas. Vokālajam trio Lady's Sweet šis būs pirmais lielais solo koncerts, tāpēc jaunās mākslinieces īpaši rūpīgi pievērsušās repertuāra atlasei, vēloties apmeklētājiem šajā muzikālajā tikšanās reizē pateikt maksimāli daudz runājot maksimāli maz, bet vokāli dzīvojot līdzi dziesmu tekstiem un mūziķu veidotajam pavadījumam.

Kopā ar dziedātājām uz Arteļa skatuves kāps viņu radošais balsts un iedvesma – komponists Kārlis Lācis, kā arī Gints Pabērzs, Kaspars Zemītis, Andris Grunte un Kaspars Grigalis. Koncerta numuru horeogrāfiju veido Kārlis Božs.

Koncerts "Tête-à-Tête" būs par nemīrstīgo mīlestības tēmu, taču šoreiz vairāk par to, kā sieviete izdzīvo pati savu pasaku – no iepazīšanās brīža līdz katras izvēlētajam beigu punktam. Trīs sieviešu uzdrīkstēšanās caur mūziku un liriku uzburt savu mīlas līkloču scenāriju, izmantojot savus lielākos trumpjus šajās sapņotāju sacensībās – jaunību, spītību, neizsīkstošu interesi un tiesības kļūdīties.

Muzikālo izglītību ieguvušas Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijā, Lady's Sweet dalībnieces gan kā trio, gan solo izpildītājas zināmas no tādiem projektiem kā Cabaret (Cabaret plin, plin..., Cabaret Allez!), mūzikliem "Vestsaidas stāsts", "Les Miserables", "Mesa" izrādēm "Izredzētais", "Kapteiņu stāsti", "Princešu stāsti", muzicējušas kopā ar Jāni Stībeli, Laimu Vaikuli un jau vairākus gadus koncertē kopā ar Intaru Busuli. Šogad trio startējis arī jauno izpildītāju konkursā "Jaunais Vilnis".

Biļtes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena – LVL 7.00, 8.00, 9.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV