Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Melo - M" un mazuļi ālējas jaunā videoklipā

Madara Gruntmane, 19.10.2010. 12:10

Čellu trio "Melo - M" pabeidzis un skatītāju vērtējumam nodod visiem bērniem un viņu vecākiem veltīto videoklipu dziesmai "Vogeltanz", kas Latvijā labāk pazīstama kā "Putniņdeja".
"Melo - M" un mazuļi ālējas jaunā videoklipā

Klips tapis sadarbībā ar interneta portālu mammam/tetiem.lv un "Orff mūzikas studiju" bērniem. Videoklipā kopā ar 'Melo - M" čellistiem redzamas bēbju un mazbērnu amizantās izdarības - dejas, jautrošanās, nedarbi un prieki.

Videoklipa pamatā ir čellu trio un mammam/tetiem.lv rīkotajā akcijā vecāku iesūtītie videomateriāli, kā arī "Orff mūzikas studijas" nodarbībā filmētie kadri.

"Melo - M" sirsnīgi pateicas visiem vecākiem, kas iesūtīja videomateriālus un ļāva izmantot savu mazuļu jautrās rotaļas mūsu dzīvespriecīgākā un amizantākā videoklipa veidošanā.

Kā solīts, klipā tika iekļauti visi iesūtītie materiāli, kuru attēla kvalitāte bija pietiekama, lai to varētu skatīt uz ekrāna. Ar nelielu nožēlu gan jāatzīst, ka daži videomateriāli palika neiekļauti klipā, jo tajos nebija iespējams gana skaidri saskatīt notiekošo.

"Vērtējot rezultātu, secinām, ka šis viennozīmīgi ir mūsu jautrākais videoklips. Ideja par tā izveidošanu nāca pēc mūsu pagājušā gada koncertos piedzīvotā, kurus apmeklēja daudzas ģimenes ar maziem bērniem. Vērojot, kā bērni pie šīs dziesmas priecājas, nolēmām, ka jāizveido šāds videoklips. Rezultāts ir interesants un mums par to ir patiess prieks. Ceram arī šogad gaidāmajos koncertos redzēt ģimenes un bērnus," teic "Melo - M" čellisti.

Šis videoklips ir pēdējā čellu trio aktivitāte pērn izdotā albuma "Around the World" saistībā. Šobrīd "Melo - M" aktīvi strādā ierakstu studijā pie jauna albuma ieskaņošanas, kas klajā nāks jau novembra nogalē. Pēc tam sekos plaša koncertturneja pa Latviju.

Jauno videoklipu varat noskatīties šeit: http://vimeo.com/15954682

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV