Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Baltijas tūres ietvaros Latvijā koncertēs "Wouter Penris Gravpop"

Artis Orubs, 19.10.2010. 14:30

Baltijas tūres ietvaros ar četriem koncertiem Latvijā viesosies "Wouter Penris Gravpop". Koncerti gaidāmi Rīgā, Liepājā un Jūrmalā.
Baltijas tūres ietvaros Latvijā koncertēs "Wouter Penris Gravpop"

"Wouter Penris Gravpop" ir ansamblis, kurā apvienojušies četri dažādu paaudžu indivīdi : Wouter Penris - vokāls, klavieres un mutesarmoņikas (Nīderlande), Thomas Bekhuis – ģitāra (Nīderlande), Martin Zand Scholten – bass (Nīderlande) un Artis Orubs – bungas Latvija). Par mājvietu tas radis siera un koka kurpju galvaspilsētu Amsterdamu. Ansamblis galvenokārt izpilda dziedātāja oriģinālkompozīcijas un arī pa kādai pazīstamai melodijai. Mūzikas stils variē starp pop un džeza hibrīdu, ko īsti nav iespējams ielikt vienā virzienā, bet ir dzirdamas daudz un dažādas ietekmes. Šoreiz šo mūzikas fanātiķu rindas papildinās arī slavenais basģitāras meistars Martin Zand Scholten, kas sadarbojies ar tādām zvaigznēm kā Hans Dulfer un Candy Dulfer.

Kurzemes un Rīgas klausītājiem šis projekts nav tik svešs, jo guvis lielu klausītāju atbalstu pagājušā gada Ventspils groove 2009 festivālā, kā arī notikušas vairākas uzstāšanās Rīgā. Wouter Penris harizmātiksi samtainā balss, ausij tīkams aranžējums, grūvīgi rimti un augstākās raudzes performance ir šīs kompānijas ķīlas zīme.

Baltijas tūres ietvaros Latvijā šo unikālo sastāvu būs iespējams dzirdēt :

23.okt – restorāns OLĪVE – Liepāja – 20:00
29.okt – B Bārs – Rīga – 23:00
30.okt – Piens – Rīga – 22:00
31.okt – Jūrmalas teātris – 18:00

Labs noskaņojums un izbaudīts vakars garantēts.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV