Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Laura Reinika koncertšovam „Es skrienu" izsludināts papildkoncerts

Aigars Kārkliņš, 19.10.2010. 17:23

27. novembrī pulksten 19:00 LOC Rožu zālē paredzētā Laura Reinika koncertšova „Es skrienu" organizatori ir patīkami pārsteigti par liepājnieku lielo ieinteresētību apmeklēt šo pasākumu, jo uz koncertu biļetes jau ir izpārdotas, īsti neuzsākot publicitātes kampaņu.
Laura Reinika koncertšovam „Es skrienu" izsludināts papildkoncerts

Organizatori atgādina, ka 27.novembrī plkst. 19:00 LOC Rožu zālē liepājniekus priecēs dziedātājs Lauris Reiniks koncertšovā „Es skrienu", kurā mākslinieks klausītājiem prezentēs dziesmas no sava jaunā albuma. Šovā piedalīsies arī dejotāji un fona dziedātājas. Īpašs darbs tiek ieguldīts gaismu režijā un video montāžā, kas koncerta laikā skatītājiem un klausītājiem sniegs iespēju labāko dziesmu video versiju izlasi vērot uz skatuves lielā ekrāna.

Laura Reinika koncerttūres organizatori „Mikrofona ieraksti" informē, ka no šodienas tiks uzsākta biļešu tirdzniecība uz Laura Reinika papildkoncertu 27.novembrī plkst 15:00 LOC Rožu zālē. Biļetes iegādājamas Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā, Latvijas 1.rokkafejnīcā un Rimi Ostmala teātra kasē. Biļešu cena sākot no 4 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV