Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Bārā "I Love You" koncertēs zviedru/igauņu grupa "MaiNekk"

I Love You, 20.10.2010. 13:36

Vecrīgas bārs "I Love You" 23. oktobrī turpina sestdienas koncertu sēriju ILY Sessions ar zviedru/igauņu grupas "MaiNekk" uzstāšanos.
Bārā "I Love You" koncertēs zviedru/igauņu grupa "MaiNekk"

"MaiNekk" izveidojās 2006. gadā kā vairāku mūziķu blakusprojekts. Ansambļa sastāvā ir "I Love You" bāra un ierakstu izdevniecības labs draugs ģitārists Erki Pārnoja no igauņu grupas "Ewert and The Two Dragons" un trīs zviedru mūziķi – Daniels Ēgrens (ģitāra), Patriks Grundstrēms (kontrabass) un Ulriks Ordings (sitamie instrumenti).

Šā gada 11. oktobrī "MaiNekk" izdeva pirmo albumu "Dance Dance and Rotate". Tas ir gandrīz pilnībā instrumentāls ieraksts, kurā vokāla lomu pilda abas ģitāras. Paši grupas dalībnieki uzskata, ka "MaiNekk" ir singer/songwriter mūzika, tikai bez balss.

„Rudenīgs albums, kam viegli izdodas iepatikties, bet grūti – garlaikot," grupas debijas ierakstu vērtē Zviedrijas mūzikas žurnāls "Gaffa", piebilstot, ka mūziķu atšķirīgā pieredze citos dažādu žanru ansambļos palīdzējusi izveidot šo albumu tik daudzkrāsainu.

ILY Sessions aicina baudīt "MaiNekk" rudens noskaņas dzīvajā izpildījumā jau šosestdien.

"MaiNekk" koncerts 23. oktobrī bārā "I Love You" (Aldaru ielā 9) sāksies pulksten 22:00. Ieeja bez maksas.

www.iloveyou.lv
www.myspace.com/mainekkhoots

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV