Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Dstyle" notiks www.danceradio.lv prezentācija

Bogdan Taran, 21.10.2010. 14:25

29. oktobrī klubā Dstyle, Skārņu ielā 9, notiks jaunās web-radiostacijas www.danceradio.lv prezentācijas pasākums. Ballītes ietvaros uzstāsies projekta autori Bogdan Taran un Max Lomov, kā arī Ksenia Kamikaza, kuras vadītās programmas skan web-radio ēterā.
Klubā "Dstyle" notiks www.danceradio.lv prezentācija

www.danceradio.lv ēterā, kas skan 24 stundas diennaktī un kas ir arī informatīva tipa portāls, tiek piedāvāti dažādu pazīstamu ārzemju dīdžeju programmas, starp tiem ir Ben Watt, Grant Nelson, Aaron Ross, Pete Gooding u.c. Līdzās rietumu dīdžejiem savus profesionālos šovus producē arī Latvijas mākslinieki: "Intelligent Beats" un "Platz für Tanz" no Ksenia Kamikaza, "BrokenBeat" no DJ Rudd, "Solosofi" no grupas Flyingmice un protams "Dance Box" un "Body & Soul House Session" no web-radio iedvesmotāja Bogdana Tarana.

www.danceradio.lv ir radio, kura ēterā skan tikai rūpīgi atlasītas klasiskas un modernas house mūzikas melodijas sākot no 1986.gada līdz pat mūsdienām. Projekts ir orientēts uz dažādu deju mūzikas virzienu faniem neatkarīgi no viņu vecuma. Weblapas apmeklētājiem ir iespēja iepazīties ar Latvijas un pasaules deju un klubu mūzikas jaunumiem un notikumiem, kā arī ar spilgtāko Latvijas ballīšu foto-galerijām.

www.danceradio.lv prezentācijas pasākums notiks piektdien, 29. oktobrī klubā Dstyle un sāksies plkst. 22:00. Ieeja ar ielūgumiem un pēc viesu saraksta, strādās face control. Iekļūt viesu sarakstā var sūtot savu vārdu un uzvārdu uz info@ambermuse.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV