Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Prāta Vētra" dzīvos Skapī

Ilze Malaševska, 22.10.2010. 13:15

Telpa ne lielāka par četriem kvadrātmetriem, liels zils skapis ar pavērtām durvīm, pakaramais ar dažādiem apģērba gabaliem un galds, uz kura atrodas kases aparāts – šī īpašā dizaina telpa līdz 10. decembrim būs grupas „Prāta Vētra" mājas.
„Prāta Vētra" dzīvos Skapī

Galerijas:

Stāsts patiesībā ir krietni garāks. Grupas „Prāta Vētra" mūziķi mediju pārstāvjus un visus interesentus 21. oktobrī aicināja uz tirdzniecības centru „Spice", kur tika atklāts „Skapis" - īpašs grupas suvenīru veikals. Zilajā skapī varēja atrast grupas muzikālo daiļradi, kas paslēpta mūzikas diskos, savukārt pakaramais dižojās ar dažādu albumu simboliku attēliem. Kā īpaši ekskluzīva prece tika reklamēti gaisa atsvaidzinātāji automašīnām.

„Skapis" bija tikai viena no lietām, ko vēlējās prezentēt mūziķi. Viņi vēlējās arī atgādināt, ka 21. oktobris ir oficiālais datums, kad beidzot ir nopērkama dziesmu izlase „2000-2010", kur apvienotas viņuprāt 20 labākās dziesmas, jeb tās dziesmas, kas iezīmē kādu radošu posmu dziesmu daiļradē. Tāpat tika arī paziņots, ka 10. decembra koncerta biļetes ir izpārdotas, bet, neskatoties uz to, grupa rīkos papildkoncertu – 11. decembrī turpat „Arēna Rīga".

„Skapis" darbosies līdz decembrim, savukārt biļetes uz 11. decembra koncertu t/c „Spice" un www.ekase.lv varēs meklēt no pirmdienas.

Foto: Katrīna Zepa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV