Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

MONSTERparkā viesosies elektrometāla DJ no Spānijas IKKI

Mikus Ojers, 23.10.2010. 18:28

Pirms nepilna gada, atklājot Baltijā lielāko iekštelpu skeitparku, varējām tikai sapņot, ka šī vieta jau drīz ap sevi pulcēs tik daudz pozitīvus jauniešus. MONSTERparks ir izveidojies par lielisku mājvietu visiem skeitparku sporta veidiem, trakām ballītēm, koncertiem un kultūras pasākumiem. Nu ir pienācis laiks šī gada vērienīgākajam MONSTERparka pasākumam, kura hedlainers ir elektrometāla DJ no Spānijas - IKKI.
MONSTERparkā viesosies elektrometāla DJ no Spānijas IKKI

IKKI iepriekš ir viesojies Rīgā un jau paspējis gūt ievērojamu atzinību no Rīgas naktsdzīves piekritējiem, tāpēc šoreiz paredzēts vērienīgāks šovs 1400m2 lielajā skeitparkā. Kompānija RJK būs sarūpējusi īpaši jaudīgas skaņu iekārtas un gaismu efektus.

Pasākuma apmeklētājus pirms IKKI iesildīs viens no Latvijā pieprasītākajiem DJ'iem Toms Grēviņš (Radio101), savukārt, ballīti noslēgs DJ E:91.

Labākais latviešu BMX flatlanders Dāvis Dudelis jau 15.maija Monster Games sacensībās uzvarēja labāko igauņu kolēģi Bertu Ribul. Par prieku skatītājiem, kuri šo cīņu atzina par vienu no elpu aizraujošākajām, šajā pasākumā nolēmām dot Bertam iespēju revanšēties, un skatīsimies vai Dāvim izdosies aizstāvēt Baltijas flatlandera titulu Nr.1.

Grandiozie pasākumi MONSTERparkā diez vai varētu iztikt bez skeitparku sporta veidu aktivitātēm. Šoreiz par Rīgas Tintes BEST TRICK titulu un vērtīgām balvām cīnīsies labākie pret labākajiem, BMX freestyle un MTB freestyle riteņbraucēji pret skrituļslidotājiem un skeitbordistiem. Šāds šova-sacensību formāts ir neierasts, jo parasti sportisti pieraduši sacensties tikai savā starpā, nevis ar citiem sporta veidiem.

Par katru līdz 5.novembrim Rīgas Tintes salonā uztaisīto tetovējumu saņem ielūgumu uz šo pasākumu.

Seko pasākumam portālā Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/ikki

Laiks: 5.novembrī, 21:00.
Norises vieta: MONSTERparks, Kroņu iela 13A, Rīga.
Biļetes: no 26.oktobra www.bezrindas.lv Ls 3 un pasākumā uz vietas Ls 3.
Vecuma ierobežojums: 18+

Vairāk par pasākumu: www.monsterparks.lv

Partneri: STATS Serviss, Holy Baboon Agency (Aģentūra ar stila garšu) un gaismu, skaņu un skatuves iekārtu servisa kompānija RJK.

Atbalsta: Rīgas Tinte, Picērija Piranija, Bezrindas.lv un veikals S-Pot.

Informē: LNT, Draugiem.lv, LMK, Platforma.lv, Easyget.lv, ARTETV, Veto Magazine, JURMALAmedia, BOARDS.LV, Parbmx.com, Rideit.lv, Taktika.lv/jaunumi, Therolling.lv, Skateboarding.lv, Skateboardinfo.lv, Triecienspeks.lv, Rotos.lv.

http://vimeo.com/10305093

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV