Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Saksofonu kvartets „n[ex]t" aicina uz klasiskās mūzikas koncertu Pēterbaznīcā

Inga Meijere, 25.10.2010. 14:34

Otrdien, 2. novembrī, plkst. 18:00 Pēterbaznīcā dāmu saksofonu kvartets „n[ex]t" saviem klausītājiem dāvina klasiskās mūzikas koncertu, kurā kvartets atskaņos gan klasiskās mūzikas pārlikumus, gan arī oriģināldarbus saksofonu kvartetam.
Saksofonu kvartets „n[ex]t" aicina uz klasiskās mūzikas koncertu Pēterbaznīcā

Kvarteta meitenes Inga Meijere, Jeļena Kovaļenko, Arnita Akmentiņa un Kristīne Avota joprojām turpina sadarbību ar firmu „Yamaha" un aktīvi uzstājas dažādos pasākumos gan Latvijā, gan pārējās Baltijas valstīs. Meitenes šovasar veiksmīgi uzstājušās arī mūzikas festivālā „Summerwinds" Vācijā, paguvušas piedalīties indiešu mākslas filmas „Aģents Vinods" epizodes filmēšanā Rīgā un tikko kā atgriezušās no koncertiem Zviedrijā.

Koncertā Pēterbaznīcā „n[ex]t" klausītājiem piedāvā jaunu klasiskās mūzikas programmu: virtuozo V.A.Mocarta uvertīru operai „Figaro kāzas", fragmentus no A.Vivaldi cikla „Gadalaiki" un G.F.Hendeļa svītas „Mūzika uz ūdens", J.Pahelbela Kanonu Re mažorā un citus klasiskās mūzikas pārlikumus, kā arī A.Pjacollas un Ž.Džoijas kompozīcijas. Kā īpašais veltījums Valsts svētkiem saksofonu kvarteta izpildījumā izskanēs Alfrēda Kalniņa „Mana dzimtene".

Ieeja bez maksas.

Papildus informācija:
www.nxt.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV