Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Uz „Prāta Vētras" papildkoncertu stāvvietu biļetes izpirktas dienas laikā

Guna Zučika, 26.10.2010. 16:01

Vakar, 25. oktobrī, tika uzsākta biļešu tirdzniecība uz grupas „Prāta Vētra" papildkoncertu 11.decembrī, Arēnā Rīga un visas stāvvietas tika izpārdotas dienas laikā. Šobrīd tirdzniecībā www.ekase.lv un t/c Spice Info centrā pieejamas biļetes sēdvietās visās cenu grupās no 15 – 30 LVL.
Uz „Prāta Vētras" papildkoncertu stāvvietu biļetes izpirktas dienas laikā

Atgādinām, ka t/c Spice ir atklāts „Prāta Vētras" veikals „Skapis", kurā par visizdevīgāko cenu 6LVL ir iespējams iegādāties tikko iznākušo albumu „Izlase 2000 – 2010", kā arī suvenīrus ar grupas simboliku. Rūpējoties par videi draudzīgu dzīvesveidu, visas preces tiks iepakotas ar „Prāta Vētras" logo rotātā papīra maisiņā, ko sarūpējis Latvijas Zaļais punkts. LZP valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičš: "Papīra maisiņš ir viens no videi draudzīgākajiem iepakojuma veidiem, jo tas ir gan viegli pārstrādājams un izmantojams atkārtoti, gan sadalās komposta kaudzē!".

Albuma „Izlase 2000 – 2010" un "Prāta Vētras" koncertu "Arēna Rīga" mediju sadarbības partneri ir: „Star FM", „TV3", „Radio 101", izdevniecība "Rīgas Viļņi", žurnāls „Ir" ‚ „Latvijas Avīze", laikraksts „Telegraf", izdevniecība „Lilit", „Delfi.lv", „Draugiem.lv", „JC Decaux".

Foto: Katrīna Zepa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV