Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jau sestdien notiks SWAPARAMA jeb bikses nost

Swaparama team, 27.10.2010. 18:51 | komentāri (2)

SWAPARAMA ir pasākums, kurā ikviens var atrast kaut ko priekš sevis. Vai tā būs jauna kleita, jauna cepure vai jauns imidžs, paliek katra apmeklētāja ziņā. No savas puses mēs vēlamies attīstīt SWAPARAMU līdz tādam līmenim, ka šis drēbju mainīšanās jandāliņš kļūst par patvērumu no ikdienas. Katrā no mums mājo kaut kas citiem neredzams, tāds kā noslēpums. Mēs parādamies jums savās princešu kleitās, jūs mums savos drakulas tērpos un Rock'n'Roll virpulī mēs atrodam kopīgu valodu, mainoties ne tikai ar drēbēm, bet ar daļiņu mūsu nupat radītā jaunā imidža.
Jau sestdien notiks SWAPARAMA jeb bikses nost

- Esmu tevi kaut kur jau redzējusi. Vai tik tā nebija iepriekšējā SWAPARAMA?!?
- Tev nav ko vilkt? Neraizējies, mēs esam sagādājuši tērpu arī tev.
- Tev patīk mani svārki? Man patīk tava žakete! Let's swap!!!

Pašlaik mēs šujam savu baneri, vācam ziedojumus no SWAPARAMA labvēļiem, grebjam ārā Halloween ķirbjus un izgriežam maskas, lai jums šī būtu neaizmirstama nakts. Jo spocīgāk, jo labāk! Un neaizmirsti sūtīt savu un tavu draugus vārdus un uzvārdus uz swaparama@yahoo.com, lai tiktu iekšā SWAPARAMA tikai par 1,50Ls. Cerēsim, ka pēc pusnakts mūsu ķirbji nepārvērtīsies karietēs un Drakula modīsies no sava miega lai sveiktu visus SWAPARAMA viesus.

Halloween SWAPARAMA notiks 30. oktobrī pulksten 21:00 Dirty Deal Café Spīķeros (Maskavas iela 12, korpuss 2). Par mūziku parūpēsies SWAPARAMAS Dj Uldis Rudaks.

Skaties īsu pamācību SWAPARAMA

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV