Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Veselības aprūpes speciālisti uzstāsies koncertā "Prieks rada prieku"

S. Miltiņa, 28.10.2010. 09:54

6. novembrī plkst. 16:00 kultūras centrā Imanta notiks estrādes dziesmu koncerts "Prieks rada prieku", kurā piedalīsies "Aptiekāra Žurnāla" dziedošais ansamblis un Pārtikas un veterinārā dienesta jauktais koris. Šis koncerts būs īpašs ar to, ka dalībnieki pārstāvēs savu profesiju.

„Man patīk farmaceita darbs, un priecājos, ka kopā ar kolēģiem no citām aptiekām varu pavadīt jauku laiku arī ārpus darba jautājumiem, jo šādi pasākumi satuvina," stāsta Aptiekāra Žurnāla dziedošā ansambļa dalībniece Inese. Ansamblī apvienojušies farmaceiti, farmācijas studenti un veselības nozares pārstāvji. Ansambļa iniciatori uzskata, ka kopīga sadziedāšanās var atvērt jaunus ceļus efektīvai sadarbībai arī darba jautājumos. Jau no sākuma šis ansamblis bija eksperiments – divos mēnešos no azartiskiem cilvēkiem, kas ikdienā nav saistīti ar mūziku, sagatavot koncertu.

Pārtikas un veterinārā dienesta jauktā kora dziedātāji ir dienesta Centrālajā aparātā, Pārtikas centrā un dienesta pārvaldēs, Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta BIOR strādājošie, kā arī viņu ģimenes locekļi un draugi. Koris ir vairākkārt apliecinājis klausītāju mīlestību, pulcējot cilvēkus kuplā skaitā uz koncertiem.

„Tuvojoties Latvijas dzimšanas dienai, domājām par labajām lietām, kas mūs iepriecina Latvijā. Mums patīk Latvijā radītā mūzika!" stāsta koncerta iniciatori. Tāpēc koncertā skanēs iemīļotas un labi pazīstamas Latvijas komponistu dziesmas (Raimonda Paula, Zigmāra Liepiņa, Jāņa Lūsēna, Borisa Rezņika, Zigismunda Lorenca un citu komponistu estrādes mūzika). Dziesmām būs jauni aranžējumi.

Koncertā piedalīsies Gundars Lintiņš - sitamie instrumenti, Artūrs Kutepovs – ģitāra, Pēteris Liepiņš – bass, Jānis Švarcbahs – taustiņinstrumenti, Mārtiņš Zvīgulis – diriģents.

Ieeja bezmaksas. Aicināti visi klausītaji, kam patīk Latvijas komponistu dziesmas.

Kultūras un atpūtas centra Imanta adrese: Anniņmuižas bulvārī 29, Rīgā.

Koncertu organizē "Aptiekāra Žurnāla" redakcija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV