Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā Godvil koncertēs grupa "Billy's Band"

Klubs Godvil, 28.10.2010. 10:42

20. novembrī plkst. 21:00 klubā Godvil viesosies grupa «Billy's Band» ar koncertu programmu «Оторвемся по-питерски».

Grupa «Billy´s Band», kas viesojās mūsu galvaspilsētā Sanktpēterburgas dienu Rīgā ietvaros, pieveica savdabīgu rekordu. Biļetes uz tās koncertu tika izpirktas tajā pašā dienā, kad bija parādījušās pārdošanā. Kritiķi un žurnālisti savās jūsminošās recenzijās nosauca šo muzikālo šovu par «sāpīgi lirisku un stigru līdz asarām». Pēc daudzkārtējām viņu Latvijas cienītāju lūgumiem grupa sniegs solo koncertu Rīgā 20 novembrī.

Grupa « Billy´s Band » un tās veidotājs Billijs Novaks – viens no visspilgtākajiem Maskavas un Saktpēteburgas klubu dzīves atklājumiem. Īsā laikā grupa ieguva gandrīz kulta statusu. Interesanti, ka sākotnēji kvartets «Billy^s Band» tika veidots, ka «draugu joks», Pēterburgas pagrabstāvu nakts klubu bohēmas andergraunda projekts. Pašlaik grupa ar panākumiem sniedz izbraukuma priekšnesumus, piedalās prestižos mūzikas festivālos, nopietni nodarbojas ar teātra projektiem. Šodien viņu repertuārā ir stilīgie, ne kam citam nav līdzīgas, ar mūsdienu iestudējumu efektiem pilni mūzikas un teātra iestudējumi, tāds kā «Blūzs galvā», kas novembrī Rīgā izraisīja vienkārši furoru.

Vēl viens svarīgs fakts: visu, sākot ar dziesmu rakstīšanas un albūmu ierakstiem un beidzot ar šovu iestudēšanu un filmēšanu, izbraukumu organizāciju, « Billy´s Band » oficiālo mājas lapu izveidošanu, viņi dara paši. Dotajā mirklī grupas kontā astoņi albūmi un divi koncertu DVD. Mūziķi viegli, nesasprindzinoši un talantīgi pierādīja visiem, ka DIY modele – do-it-yourself , kas savulaik pārgrozīja visu rietumu mūzikas industriju, ir dzīvotspējīga arī postpadomju telpā. Un ne vienam nav šaubu par to, ka šiem mūziķiem priekšā ir jaunās dziesmas, jaunie stāsti, jaunie vizuālie un teatrālie risinājumi.

Biļetes uz koncertu iegādājamas Biļešu servisa kasēs un internetā.

Vairāk informācijas: http://www.devro.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV