Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā „Dstyle" Helovīna naktī šausminoša ballīte

Elīna Fūrmane, 29.10.2010. 09:51

Klubs – restorāns „Dstyle" Vecrīgā, Skārņu ielā 9, Helovīnu naktī, sestdien, 30. oktobrī rīko šausminošu ballīti meksikāņu stilā "Day Of The Dead". Aiz bāra letes īsti Helovīnu nakts briesmoņi, kluba stūros paslēpušies zirnekļi un sikspārņi, nobijušies no letes malas noraugās mazie ķirbīši, bet pats Dionīss biedē cilvēkus līdz baltkvēlei.
Klubā „Dstyle" Helovīna naktī šausminoša ballīte

Helovīnu naktī bārmeņi apmeklētājus pārsteigs ar Day Of The Dead neiztrūkstošu sastāvdaļu - tekilu no Pepe Lopez, bet par mūziku rūpēsies šīs vasaras stilīgākais dīdžejs no kluba „First Dacha" Daniel Mariash. Unastyle gādās par mūsu darbinieku šausminošo izskatu, bet arī par Tevi neesam aizmirsuši. Ja gadienā Tev nebūs sanācis satērpties par briesmu tēlu, Unastyle par to parūpēsies uz vietas.

Dārgie draugi, tā ir tikai maza daļa no šīs kaislīgi briesmīgās nakts... Ja vēlies būt klāt, piesakies. Nenokavē, jo viesu skaits ir ierobežots", noslēpumaini stāsta kluba saimniece Elīna Fūrmane jeb dziedātāja un Dj Ella.

Ieeja tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Pierakstīties varat ierakstot savu vārdu un uzvārdu Dstyle club Facebook lapā:

http://www.facebook.com/event.php?eid=164841663534213&ref=mf

Galdiņu rezervācijai zvanīt pa tel. 27887771.

Dress code: Jo trakāk, jo labāk.

Klubs – restorāns tika atvērts apmeklētājiem š.g. 1. oktobrī. Dstyle saimnieces dziedātāja Eīna Fūrmane un uzņēmēja Santa Kola ir parūpējušās par to, lai Dstyle kļūtu ne tikai par restorānu un izklaides vietu, bet arī par vietu, kur var saturīgi pavadīt brīvo laiku. Dstyle plānos ir kino vakari, salsas nodarbības un dažādi citi tematiski vakari. Piektdienās un sestdienās klubā notiek vietējo mākslinieku izstādes, kā arī dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi. Par kvalitatīvu mūziku gādā tādi pazīstami dīdžeji kā Rise, Ksenia, Kamikadze, Milk Magic, kā arī DJ Ella. Reizi mēnesī klubā savus pasākumus rīkos Bogdan Taran un DJ Crash. Viesosies arī ārzemju mākslinieki un dīdžeji. Vakaros darbojas face control, jo ieeja klubā paredzēta no 21 gada vecuma. Dstyle telpās ir ierīkota arī radio studija, kurā saimnieko DJ Ella. No turienes piektdienu vakaros notiek tiešās translācijas radio Capital FM 94,9 ēterā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV