Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Limbažu naktsklubā "Tonuss" uzstāsies dīdžejs [Ex] da Bass

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 29.10.2010. 13:16

Limbažu nakts klubā "Tonuss" sestdien, 6.novembrī, pasākuma "PERFECT SATURDAY!" ietvaros, uzstāsies populārā "European Hit Radio" šova "Party Service" veidotājs un vadītājs, "ILLEGAL DJ TEAM RIGA" līderis, kā arī putu karalistes "Foam Kingdom" viens no organizatoriem - [Ex] da Bass.
Limbažu naktsklubā "Tonuss" uzstāsies dīdžejs [Ex] da Bass

Lai arī šī nebūs pirmā reize, kad šis dīdžejs un producents uzstāsies Limbažos, jāmin, ka tieši uz kluba "Tonuss" skatuves viņš pēdējo reizi bija redzams 2005.gada janvārī. Šo gandrīz sešu gadu laikā [Ex] da Bass muzikālā karjera ir piedzīvojusi vērā ņemamu augšupeju. Viņš ir uzstājies ne tikai lielos klubu pasākumos un festivālos Baltijā un Eiropā, bet arī kopā ar kolēģiem un starptautiskajiem partneriem radījis vairākas klubos un radio stacijās dzirdamas dziesmas. Tieši tādēļ izmantojiet izdevību - 6.novembrī Limbažos tā kārtīgi izdejoties viņa spēlēto ritmu pavadībā. Šī būs viņa vienīgā uzstāšanās šajā reģionā šogad!

Par viesa iesildīšanu un pasākuma noslēdzošo daļu rūpēsies kluba rezidentdīdžejs - Daniel B.

Ieejas biļetes cena īpaši draudzīga – tikai Ls 1,50.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV