Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kafejnīca "Taka" novembri sāk ar jauniem sarīkojumiem

Kafejnīca "Taka", 01.11.2010. 09:31

Kafejnīca "Taka" jauno mēnesi - novembri iesāks gan ar pavisam jauniem pasākumiem, gan arī ar lieliskiem viesiem iknedēļas dzejas un muzikālajos vakaros.
Kafejnīca "Taka" novembri sāk ar jauniem sarīkojumiem

No 1.novembra katru pirmdienu plkst. 20:00, TAKĀ notiks kino lektorijs "Viestura Laiviņa kino lāde". Šovakar Viesturs dalīsies ar saviem iespaidiem par igauņu režisora Veiko Õunpuu filmu "Svētā Tonija kārdinājums" (Püha Tõnu kiusamine) 2009.

Rīt, 2. novembrī, plkst. 20:00 Takas dzejas vakarā gaidāms Renātes Vilnītes, Ilzes Ķīķeres un Eduarda Aivara autorlasījums. Līdzās dzejniekiem muzicēs Toms Lipskis un Ojārs Tūmiņš.

Trešdien, 3. novembrī plkst. 21:00, uz muzikālo vakaru ielūdz eksperimentālā indie/ postrock grupa "Gaserata". Grupa pērnā gada pavasarī izdeva savu debijas albumu I Have A Ljubovnjik, bet šobrīd tiek konceptuāli kopotas idejas jauna albuma izveidošanai. Iespējams arī šajā vakarā grupa piedāvās ko pavisam nedzirdētu.

"Takas" nedēļas nogali piedāvā krāšņās DJu krāsās – ceturtdien, 4. novembrī, kā katru nedēļu, regejs DJ Krūma gleznojumos. Piektdien, 5.novembrī, pie mums atkal viesojas DJ Kazulis ar lieliskajiem latviešu muzikālajiem gabaliem, kā arī būs skaņas no old school laikiem. Bet sestdien, 6.novembrī, minimālos bītus oriģināli organiskās skaņās un ēteriskos skaņdarbos veidos DJ Selffish. Priekšplānā izvirzīto ambiento mūziku (foreground ambient music) DJ papildina ar mikrofona ierakstiem, trokšņiem, cilvēku čalām, klavierspēli un citu akustisko instrumentu skaņām.

Bet jau nedēļas noslēgumā – svētdienas, 7.novembra, pirmajā pusē, plkst. 12:00, mazākie kafejnīcas apmeklētāji un radošo darbu cienītāji aicināti uz keramikas pulciņu kopā ar Andu – šoreiz veiksim pēdējos darbus pie pasaku tēliem, kurus veidojām pirmajā keramikas pulciņa reizē, kā arī citi interesenti ar savām ģimenēm aicināti nākt zīmēt, veidot un patīkami pavadīt svētdienu.

Plašāka informācija:
Filma: http://www.imdb.com/title/tt1247696/
Gaserata: www.gaserata.lv/
DJ Selffish: http://www.myspace.com/selffi

Vairāk informācijas par kafejnīcu TAKA un iknedēļas pasākumiem skatīt tīmekļa vietnē: http://pataku.wordpress.com

Seko mums līdz sociālos portālos
Twitter: http://twitter.com/barstaka
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Riga/TAKA/116490961719443
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/tikpataku/news/item/94173/

Kur: Kafejnīca TAKA, Miera iela 10
Kontakti par pasākumiem: tikpataku@gmail.com, 26323985
Kafejnīca TAKA: 29197627

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV