Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Rīgā ar ugunīgs čigānu šovu viesosies "The Gypsy Queens & Kings"

Jekaterina Kirillova, 02.11.2010. 11:20 | komentāri (1)

Ar temperamentīgu, dzīvesprieka un enerģijas pilnu koncertu 31. janvārī Latvijas Nacionālās operas Lielajā zālē ekskluzivā koncertā uzstāsies leģendārā Balkānu čigānu projekts „The Gypsy Queens & Kings".

'The Gypsy Queens and Kings' ir starptautisks projekts, ko veido 19 mākslinieki no Rumānijas, Maķedonijas, Francijas un Bulgārijas – valstīm, kurās jau daudzus gadsimtus mitinās čigāni. Katrs ansambļa dalībnieks ir unikāls, bet viņus vieno mīlestība pret savas tautas mūziku. Projekts 'The Gypsy Queens & Kings' ir īpašs ar to, ka apvieno pirmā lieluma čigānu mūzikas zvaigznes: leģendāro Maķedonijas dziedātāju Esmu Redzepovu (Esma Redzepova), Rumānijas grupu 'Mahala Rai Banda', Bulgārijas čigānu karali Džoniju Ilijevu (Jony Iliev) un grupu 'Kaloome' no Francijas.

Esma Redzepova un Džonijs Ilijevs jau pirms vairākiem gadiem ir iekarojuši Latvijas klausītāju sirdis ar solokoncertiem Rīgā. Šo mūziķu izpildītajās dziesmās tiek pausts visplašākais emociju spektrs – kaislības, prieks, mīlestība, nodevība, sāpes, izmisums, ticība labākai nākotnei.

"The Gypsy Queens & Kings" ir ne tikai dziļas, neparastas balss, burvība un temperamentīga mūzika, bet arī ugunīgas čigānu dejas, kas nevienu neatstās vienaldzīgu.

'Pietika tikai ar vienu piedziedājumu, lai atzītu šo notikumu par gada koncertu', raksta ietekmīgais britu laikraksts 'The Independent '

Biļetes var iegādāties „Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Pasākumu piedāvā „Asphalt Tango".

Vairāk informācijas par «The Gypsy Queens & Kings»:
http://www.asphalt-tango.de/queensandkings/artist.html

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV