Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks ģitāras mūzikas koncerts ar leģendas klātbūtni

Madara Pūķe, 02.11.2010. 11:56 | komentāri (1)

Ar sajūtām, kuras acīm liek iemirdzēties, pasaules slavu iemantojušais ģitāras mūzikas virtuozs Vadims Geiko 5. novembrī plkst. 18.00 viesosies Liepājas latviešu biedrības namā, lai klausītājus iepazīstinātu ar Eiropas un Latīņamerikas komponistu skaņdarbiem.
Notiks ģitāras mūzikas koncerts ar leģendas klātbūtni

Vadims Geiko, ir vienīgais lokālā mēroga ģitārists, kurš pēdējo 200 gadu periodā sniedz klasiskās ģitāras koncertus uz profesionālās skatuves. Leģendārais mūziķis ar koncertiem ir viesojies Ņujorkā, Maskavā, Helsinkos, Varšavā, Berlīnē, Parīzē un citviet pasaulē.

Koncerta viesis ir vairākkārtējs Vissavienības ģitāristu festivālu laureāts, panākumus guvis festivālos Lietuvā, Doņeckā, Kijevā un citur. Vadims Geiko vairakkārt ir ticis aicināts uzstāties radio un televīzijā, ir ieskaņojis vairākas kinofilmas. Skaņu plašu ierakstu firma „Melodija" 1970. gadā Maskavā izdeva Vadima Geiko skaņu plati. Kopš 1968. gada - Latvijas valsts filharmonijas solists - ģitārists.

Vadimam Geiko patīk ieviest dažādas inovācijas savā darbībā - ar speciālu ģitāras aprīkojumu tiek panākts klavierēm līdzīgs skanējums. Elektroniski akustiskās spāņu klasiskās ģitāras spēle ir viena no Vadima Geiko inovācijām, kurai Eiropā šobrīd nav analogu piemēru.

Biļetes cena Ls 3,-.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV