Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Gacho un Adam Tensta tiksies „Hardcore" koncertā

Kaspars Jansons, 02.11.2010. 15:44

11. novembrī klubā „Essential" Gacho rīko savu lielkoncertu „Hardcore". Koncerta īpašais viesies būs Zviedrijas hiphopa un r'n'b mūzikas pasaulē – Adam Tensta.
Gacho un Adam Tensta tiksies „Hardcore" koncertā

Šis atšķirībā no klasiskiem hiphopa mūzikas pasākumiem, kuri bieži vien jau pusē dēļ nemitīgās rečetēšanas kļūst apnicīgi, būs bagātināts ar dažādiem no hardcore mūzikas kultūras aizņemtiem elementiem, kā rezultātā tiks iesaistīta lielākā daļa skatītāju. Lielu pārsteigumu radīs arī kāds speciāls elements grupas skatuves sastāvā, kāds tas tiks novērots pirmoreiz gan Gacho mūzikā, gan Latvijas hiphopā vispār.

Koncertā kā īpašais viesis dalību ņems pēdējās piecgades nozīmīgākais vārds Zviedrijas hiphopa un r'n'b mūzikas pasaulē – Adam Tensta.

„Ar Adamu esam labos draugos jau kopš 2005.gada. Esam gan koncertējuši, gan arī pāris dziesmas savulaik kopā ierakstījuši. Jau labu laiku atpakaļ gribēju, lai viņš atbrauc ciemos un atrāda mūsu cilvēkiem savus hītus dzīvajā, tad nu beidzot tas brīdis būs pienācis," saka Gacho.

Adam Tensta popularitāte uzsāka savu kāpumu līdz ar viņa singla „They Wanna Know" iznākšanu, kas turpmāk nodrošināja viņa vietu Zviedrijas radiostaciju topu augšgalos un galveno mūzikas masu mēdiju pastiprinātu uzmanību. Pēc tam sekoja „My Cool", „Dopeboy", „Before U Know It", kas turpināja visus pārsteigt ar savu unikālo skanējumu. Viņa debijas albums ieguva prestižo Zviedrijas Grammis balvu. PatlabanAdam Tensta strādā pie sava jaunā albuma izdošanas, kas iznāks kādas lielas mūzikas izdevniecības paspārnē nākamā gada sākumā.

Foto: Mikus Fomins

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV