Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupai "RabaR the project" pievienojas vokāliste

Grupa RabaR the project, 02.11.2010. 16:05 | komentāri (1)

Šķietami neilgā "RabaR the project" klusuma periodā, kurš vairāk saistās ar vispārējo stāvokli sabiedrībā un sadzīvē, tā iekšienē raisās ideju vārsmas par projekta neparastām nākotnes vīzijām, kuras arī realizējas.
Grupai "RabaR the project" pievienojas vokāliste

Šo neparasto vīziju projektā ienes Līgas Prostakovas (a.k.a. Nate) neparastais vokāla skanējums, un līdz ar to ir iespējamas interesantas izmaiņas projekta muzikālajā skanējuma. Šobrīd jau ir ierakstītas pirmās jaunā projekta demo versijas, kuras ir iespējamas noklausīties www.rabar.lv mājas lapā.

Pati grupa par saviem nākotnes plāniem saka: "Jau pavisam tuvā nākotnē plānojam atsākt koncertdarbību atjaunotajā sastāvā, kā arī prezentēt jaunus radiosinglus, kuru realizēšanai ir uzsākts mērķtiecīgs darbs. Mēs ļoti ceram, ka mūsu mūzika patiks mūsu klausītājam, jo mēs darām tieši to, kas patīk Jums!"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV