Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Džezs un fanks Andrejsalā. Brīvība un kustība

andrejsala.lv, 03.11.2010. 09:23

Piektdien, 5. novembrī, pulksten 21.00 Andrejsalas kultūras centrā Mediju stacija (Andrejostas ielā 4, elektrocehs) aicina ienirt ritmiski kliedzošā fanka un inteliģenta džeza vakara drudzī Funk-Jazz Fever – lielajā Latvijas fanka, acid-jazz un nu-jazz mūzikas kolektīvu izlases koncertā, kas pelna ikviena šo daudzveidīgo mūzikas stilu cienītāja uzmanību.
Džezs un fanks Andrejsalā. Brīvība un kustība

Koncertu atklās jaunā daudzsološā grupa Double#, kas savā skanējumā apvienojusi fanku ar indie un trip-hop stilu. Uz skatuves kāps arī grupa Sonata, kuras mūzika dzimusi tādu zvaigžņu kā Incognito un De-Phazz iespaidā. Vakara gaitā paredzama tikšanās ar grupu S&T Syndicate – tās daiļrade sakņojas fankā, kas caur elektronikas prizmu savijas ar acid-jazz un d'n'b. Par programmas kulmināciju neapšaubāmi kļūs viena no populārākajām Latvijas acid jazz grupām Dandelion Wine, kuras solisti var pamatoti ierindot mūsu valsts labāko dziedātāju vidū.

Visā vakarā garumā DJ Kone atskaņos nu-jazz stilā ieturētus deju minisetus. Pasākuma noslēgumā uzstāsies vinila meistars DJ Raitis.

Laipni lūgti harmonijas un labas gaumes svētkos Andrejsalā.

Ieejas maksa – divi lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV