Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Viesnīcā "Baltvilla" gaidāmi muzikālie ceļojumi

Kaspars Daugalis, 03.11.2010. 14:16

Viesnīca «Baltvilla» novembra piektdienās aicina doties muzikālajā ceļojumā pa Eiropas pilsētām kopā ar dziedātājiem Ivaru Pētersonu un Kasparu Antesu. Lai koncerta apmeklētājiem būtu krāšņākas sajūtas, viesnīca «Baltvilla» apmeklētājiem piedāvās degustēt katrai valstij raksturīgos vīnus.

Pirmais ceļojums jau šo piektdien, 5. novembrī, kad uz Franciju dosimies kopā ar dziedātāju Kasparu Antesu un pianistu Anatoliju Livču.

Uz otro ceļojumu – Vāciju, kas notiks 12. novembrī, aicina dziedātājs Ivars Pētersons ar savu pavadošo grupu.

Valsts svētku nedēļas nogalē – 19. novembrī paciemosimies Itālijā. Bet, lai radītu svētkiem atbilstošu noskaņu, Kaspars Antess izpildīs arī latviešu estrādes zelta klasiku un dziesmas no sava albuma «Neskaties atpakaļ».

Muzikālais ceļojums noslēgsies 26. novembrī ar Ivara Pētersona muzikālo priekšnesumu un Portugāles vīnu degustāciju.

Uz tikšanos viesnīcas «Baltvilla» muzikālajos ceļojumos! Ieejas maksa Ls 3, cenā iekļautas degustācijas un muzikālais vakars. Galdiņus iespējams rezervēt pa tālruni 67840640.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV