Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Bārā „Rocabilly" koncertēs grupas „Chaterine Band", „Olive Mess" un „Scud Qualm"

Aiga Leitholde, 04.11.2010. 10:46

Novembra pirmajā nedēļas nogalē bārā „Rocabilly" (Baznīcas ielā 33) uzstāsies grupas „Catherine Band", „Olive Mess" un „Scud Qualm".
Bārā „Rocabilly" koncertēs grupas „Chaterine Band", „Olive Mess" un „Scud Qualm"

Piektdien, 5. novembrī, bārā spēlēs „Catherine Band", kas savu iedvesmu smeļ rokmūzikas klasikā, paši savu darbību praktizēdami art roka virzienā. Kā jau nosaukums atklāj, ka grupas balss īpašniece ir viņa - Katrīna Grīnberga. Dziedātājas šarms apburs, un ja tad vēl nebūs gana, grupa nospēlēs jums kaut ko no rokenrola klasikas.

Progresīvā roka grupa „Olive Mess" ir jau savā 12. pastāvēšanas gadā. Kolektīvam piedzīvojot sastāvu maiņas, grupa ir ierakstījusi divus studijas albumus un vienu dzīvā koncerta ierakstu. „Olive Mess" ir bijuši gadskārtējā „Baltic Prog Fest" dalībnieki.

Sestdien, 6.novembrī, „Rocabilly" sienas tricinās motoriska rokenrola grupa „Scud Qualm". Grupas vokālists ir Elvijs Bušs, kas atpazīstamību ir iemantojies, esot grupas „Putnu Balle" dalībnieks. „Elvijam sirdī ir rokmūzika - sākot no „Led Zeppelin", „ Black Sabbath" un „The Doors", beidzot ar „Kiss". „Putnu ballē" viņš iemācījās dziedāt, tālākā muzikālā izpausme ir atkarīga no interesēm. Elvijam piemīt dziesmu, kā arī liriku rakstīšanas talants, kas ir nozīmīgs devums „Scud Qualm" noskaņas un tēla veidošanai," komentē grupas basģitārists Kapars Pētersons, kuru smagā roka cienītāji atpazīs no grupas „Rebel Riot". Viņš arī uzsver, ka „Scud Qualm" savam skanējumam neuzliek ierobežojumus – būs dziesmas, kas būs tīkamas gan radio formāta baudītājiem, gan smagāku ģitāras rifu cienītājiem.

Informācija par grupām internetā:
Olive Mess: http://www.myspace.com/olivemess,
Scud Qualm: http://www.draugiem.lv/scudqualm

Abu koncertu sākums plkst.21. Ieeja bez maksas.

www.rocabilly.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV