Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Fontaine Palace” nedēļas nogale skanēs skandināvu un krievu roks

Jānis Enkūzens, 04.11.2010. 17:14

„Fontaine Palace” šajā nedēļas nogale skanēs skandināvu un krievu roks, kā arī jauna pašmāju albuma prezentācijas koncerts.
„Fontaine Palace” nedēļas nogale skanēs skandināvu un krievu roks

Piektdien, 5. novembrī, uz kluba skatuves kāps apvienība “Imber” no Zviedrijas. Tā ir jauna tikai meiteņu grupa, kas spēlē niknu melodisku rokenrolu, kurā jūtamas tradicionālās Zviedrijas metal scēnas ietekmes. “Girlschool” un “The Runaways” tradīcijas tiek turpinātas. Pasākumu turpinās somu rokgrupa “For The Imperium” un Dj Omnitrix.
   
Savukārt sestdien, 6.novembrī, sava trešā studijas albuma  „Vēl patiesāk” nākšanu klajā ar koncertu atzīmēs grupa “Double Faced Eels “. Pēc trīs gadu pauzes DFE mēģina uzrunāt fanus un mūzikas kritiķus ar jaunu muzikālo koncepciju un imidžu.
   
Vēl šajā vakarā „Fontaine palace” uzstāsies rokgrupa “One Glimpse Away” no Jekaterinburgas Krievijā.
   
“One Glimpse Away” ir spēcīgs trio, kura mūziku varētu raksturot kā alternatīvu grandžroku.  2009.gadā grupa izdeva ierakstu, kurš sastāv no 7 dziesmām, tas guva pozitīvas atsauksmes ne vien dzimtenē, bet arī citviet pasaulē. Dotajā brīdī grupa strādā pie albuma tapšanas, kurš ir gaidāms jau šoruden.


Grupas “One Glimpse Away” jaunākais singls “Alive” (video) :


  

http://www.myspace.com/imberofficial 
http://www.draugiem.lv/dfe
www.fontainepalace.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV