Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupa "GRAFFIKA" piedāvā jaunu singlu

Ivars, GRAFFIKA, 05.11.2010. 09:46

Grupa 'GRAFFIKA' nāk klajā ar jaunāko singlu 'Bet vārnas kliedz', kas jau ir grupas ceturtais radio singls. Dziesmas teksta un mūzikas autore ir Laura Dudare.
Grupa "GRAFFIKA" piedāvā jaunu singlu

Laura Dudare pardziesmu stāsta: „Es sapņoju. Domām ir spārni, vēlmēm ir spārni un šķiet, tādi reizēm ir arī man... Nav? Bet es tik ļoti vēlētos... Šī ir pazīstama situācija ikvienam, ikvienam, kas vēlas vairāk kā ļauts, vairāk kā iespējams. Tas ir stāsts par sapņiem, kurus nevar piepildīt."

Dziesma ierakstīta Liepājā, skaņu ierakstu studijā FM Sound Studio, pie pults skaņu režisors Egils Mežs. Dziesma būtiski atšķiras no grupas repertuāra un spēlēšanas stila, tādēļ uz ierakstu tika pieaicināti draugi – Marta Rozentāle ar čellu, Raitis Eleris ar kontrabasu un Annija Kolerta ar vijoli.

Grupas pirmssākumi meklējami 2009. gada vidū. Tās patreizējais sastāvs ir Laura Dudare (vokāls), Ivars Sudmalis (ģitāra), Elviss Grodums (bass) un Edgars Bariss (bungas). Šobrīd grupa sniedz koncertus arī ar sava repertuāra akustisko versiju.
Paralēli grupa strādā pie pārējo dziesmu ierakstīšanas, lai savu pirmo albumu varētu izdot jau nākošā gada pavasarī.

Visas grupas dziesmas ir nopērkamas arī portālā www.platforma.lv.

Foto: Elza Šrēdere

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV