Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Latvijas Radio 4 aicina uz grupas "Baraka" koncertu

Ilze Zvaigzne, 08.11.2010. 11:52

Latvijas Radio 4 - "Doma laukums" aicina uz jaunu studijas koncertu - 14.novembrī plkst.19:00 Radio 1.studijā uzstāsies grupa "Baraka".
Latvijas Radio 4 aicina uz grupas "Baraka" koncertu

Grupas mūzika ir Seno Austrumu un mūsdienu Rietumu mūzikas harmoniska sintēze, kā arī etniskās, elektroniskas un džeza mūzikas saplūšana. Profesionālās skaņu kompozīcijās jūtama mūzikas autoru pietāte pret tradīcijām un atvērtība jauno tendenču izmantošanai skaņdarbos. Paši mūziķi uzsver, ka viņu radītajā mūzikā neatrast reliģiozu fanātismu, bet gan īpašu uzmanību pret vienotu skanējumu un galvenais - lai tas viss kopā skanētu skaisti: "Tas droši vien arī ir tas, pēc kā tiecamies - nekādas sarežģītas struktūras, viss vienkārši, melodiski, lai klausītāji varētu atbrīvoties no nemiera."

Grupa savu darbu raksturo: "Baraka - tas ir ekskluzīvs muzikāls projekts, kas muzicē lounge stilā. Mēs ne tikai stundām sēžam savā studijā, veidojot aranžējumus, remiksus, piedaloties dažādos konkursos un festivālos, mēs arī izdodam diskus dažādās mūzikas izdevniecībās, daudz uzstājamies Latvijā, Krievijā kā arī citās valstīs. Projektā "Baraka" darbojas tikai profesionāli mūziķi, kurus vieno tiekšanās pēc skaistuma un harmonijas. Mēs saviem klausītājiem cenšamies dāvāt vienīgi skaistu un stilīgu mūziku."

Šovasar Maskavā iznācis grupas disks "Pamir Remix" special edition 2010 Sketis Music", kuru grupa prezentēs arī šajā koncertā Latvijas Radio 1.studijā. Mūziķi atskaņos Pamira tautas mūziku džeza aranžējumos, etno-džeza stilā, kā arī spēlēs meditatīvu mūziku.

Albuma pamatā ir senu cilvēces muzikālo tradīciju pārstāts, izmantojot mūsdienīgus līdzekļus. Muzikanti stāsta: "Darba galvenais uzdevums bija neizšķērdēt kalnu tautas dvēselisko radošumu. No sevis tikai pievienojot, nevis izmainot mūzikas pasaules pionieru pasaules izjūtu."

Koncertā grupas sastāvā uzstāsies: Devika Evsikova - vokāls, Artjoms Sarvi un Madars Kalniņš - taustiņinstrumenti, Edvīns Ozols - bass, Raivo Stašāns, Deniss Paškevičs un Vilnis Kundrāts - saksofons, Normunds Piesis - trompete, Dmitrijs Evsikovs - indiešu tabla.

Koncerta apmeklētāju skaits ir ierobežots, tādēļ lūdzam biļetes iegadāties savlaicīgi. Biļetes cena Ls 4 un tās var iegadāties Biļešu servisa un Reklamarket kasēs. Sīkāka informācija pa tālr.29268489.

Plašāka informācija par grupu: http://baraka-remixed.promodj.ru/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV