Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Rīgā ar DJ setu uzstāsies drum'and'bass un ragga-jungle producents PsychoFreud

Kristiāna Kalniņa, 08.11.2010. 15:42

13. novembrī Rīgā, Latvijas lielākajā iekštelpu skeitparkā "MONSTERparks" ar DJ setu uzstāsies drum'and'bass un ragga-jungle producents PsychoFreud (Oslo, Norvēģija).
Rīgā ar DJ setu uzstāsies drum'and'bass un ragga-jungle producents PsychoFreud

Britu žurnāls "K-Mag" 2010. gadā viņu ir ierindojis šī žanra pasaules dīdžeju TOP10. PsychoFreud producē drum'and'bass kopš 1995. gada, un viņa ieraksti tiek atskaņoti reivos visā pasaulē, sākot ar Eiropu un ASV līdz pat Japānai un Ziloņkaula krastam.

No viņa DJ seta varam sagaidīt smagu drum'and'bass, miksētu ar melodiskiem ragga-jungle gabaliem. Pēdējos 16 gadus PsychoFreud nepārtraukti tūrē un ir pazīstams ar saviem enerģijas pilnajiem šoviem.

PsychoFreud iesildīs Latvijas DJ duo Crystral Sound System kopā ar drum'n'bass MC Miss Puma no Varka Kru, bet vēlāk pie DJ pults stāsies Moire (Bassline Riga) un Soul Is. Pasākuma video noformējumu nodrošinās multimākslinieks VJ Max Voitech, bet ap pusnakti gaidāms kluba "Karters" triāla šovs un "FireSpirit" uguns izrāde.

Atbalsta: Radio SWH, Drumandbass.lv, S-POT, Riga Goes Ragga.

Sākums plkst. 22:00. Ieejas maksa 3 Ls.

Vairāk informācijas:
http://www.monsterparks.lv

Par PsychoFreud:
http://www.psychofreud.com
http://www.myspace.com/psychofreudmusic

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV