Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Cēsīs valsts svētkos notiks koncertuzvedums „Ja Tu man esi..."

Daiga Janševska, 09.11.2010. 13:18

18. novembrī plkst.16:00 Cēsu 2.pamatskolā (Gaujas iela 45) valsts svētkos svinīgais sarīkojums un muzikāls koncertuzvedums „Ja Tu man esi...".

Ja Tu man esi...Cēsis, pilsēta, kurā allaž gribas atgriezties un pakavēties ilgāk. Nesteidzīgi izbaudot šauro vecpilsētas ieliņu senatnīgo klusumu, parku gleznainās ainavas un skatienam kavēties pie majestātiskās Sv. Jāņa baznīcas, kuras varenums aicina pacelt acis līdz debesīm. Koncertuzvedums būs kā pastaiga pa pilsētu, paužot mīlestību un uzrunājot ielas, cilvēkus, vēja rādītājus, logu aizvirtņus un namus.

Koncertuzvedumā piedalās: Cēsu 1.pamatskolas meiteņu koris (Ilga Šķendere);Cēsu Bērnu un Jauniešu centra deju kolektīvs „Reveranss" (Dainis Liepiņš) un deju grupa „Viva" (Inga Cipe); Cēsu Kultūras un Tūrisma centra popgrupa „Hey" (Ina Aizgale); Cēsu Baltā kora muzikālā grupa un individuālie izpildītāji. Režisore: Inga Cipe.

Pēc koncertuzveduma, svinīgajā pasākumā svētku uzrunu teiks Cēsu novada domes priekšsēdētājs Gints Šķenders, bet Cēsu novada pašvaldības iestāžu izvirzītie darbinieki tiks godināti nominācijā „Gada darbinieks".

Cēsīs svētkos ieradīsies un 18.novembra svinīgo pasākumu ar savu klātbūtni pagodinās delegācija no Ahimas (Vācija): Ahimas mērs Uve Kelners (Uwe Kelner); Ahimas goda mērs Kristofs Ripihs (Christoph Rippich) un Ahimas st. Laurentin draudzes pārstāve Margret Reinecke.

Laipni aicināti uz svētkiem, lai visi kopā varētu iedegt gaismiņu svētku lukturī.

Ieeja uz pasākumu bez maksas.

Jau ziņots, ka Atzīmējot Lāčplēša dienu un Latvijas Republikas proklamēšanas 92.gadadienu, Cēsu novadā iedzīvotājiem un viesiem ir sagatavoti īpaši svētku dienu pasākumi. Informācija par pasākumiem Cēsu mājas lapā www.cesis.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV