Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Tikai 11. novembrī biļetes uz koncertu „Jānim Zāberam – 75" nopērkamas par vienu latu

Ilze Miķelsone, 10.11.2010. 11:38

11. novembrī – Lāčplēša dienā Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga" saviem klausītājiem un opermūzikas cienītājiem dāvina iespēju iegādāties biļeti uz izcilā latviešu tenora Jāņa Zābera atceres koncertu par īpašu cenu – tikai 1 lats. Biļetes par vienu latu būs nopērkamas visās „Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv. Akcija sāksies 11. novembrī plkst. 00.00 un beigsies 11. novembrī plkst. 23.59.

Koncerts notiks jau šo svētdien, 14. novembrī plkst. 18.00 Lielajā ģildē. Tajā piedalīsies solisti Viesturs Jansons, Guntars Ruņģis, Andris Kipļuks, Jēkabs Jančevskis un Normunds Rutulis, kurš būs arī koncerta vadītājs, Profesionālais pūtēju orķestris „Rīga" diriģenta Andra Vecumnieka vadībā.

Koncerta pirmajā daļā skanēs latviešu mūzika: E. Dārziņa, Ģ. Ramaņa, E. Īgenbergas, A. Žilinska un R. Ores skaņdarbi. Otrās daļas programmā ietverta itāļu opermūzika un neapolitāņu dziesmas no Jāņa Zābera repertuāra: studijām Itālijā un darba gaitām Latvijas Nacionālajā operā. Koncerta noslēgumā solisti dziedās populāras neapolitāņu dziesmas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV