Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Dirty Deal Cafe" uzsāk jaunu pasākumu sēriju "Jaunas asinis"

Agnese Jeromane, 10.11.2010. 18:03

Šo piektdien, 12.septembrī, "Dirty Deal Cafe" uzsāk jaunu pasākumu sēriju "Jaunas asinis" - jauno dīdžeju debijas uz Dirty Deal Cafe skatuves.
"Dirty Deal Cafe" uzsāk jaunu pasākumu sēriju "Jaunas asinis"

Vakara gaitā dzirdēsim pašmāju Dj nOi un Dj jjjjjjj versijas par dubstep, glitch'n'bass hop un trash electro, kā arī Dj Mario dubstep un elektro pašproducētos skaņdarbus.

Par Dj Mario jeb Māri Orbitānu mums ir atsevišķs stāsts. Māris ir neredzīgs, taču aizrautīgs elektroniskās deju mūzikas fans - ne tikai to klausās, bet arī rada. Māris ir pabeidzis " Ritma Institūtu", pats producē mūziku un Dj'o. Nesen laikrakstā " Diena" bija raksts par Māra dzīvi, taču mūs vēl vairāk interesē viņa talants un mūzikas "redzējums", jo to viņš spēj gan saredzēt, gan izjust ar katru šūnu.

Pasākuma sākums 23:00 , durvis atvērtas no 21:00. Ieeja līdz plkst. 23.00 bez maksas, pēc plkst. 23.00 ieejas maksa 0,99 Ls

Dirty Deal Cafe, Spīķeri
Maskavas iela 12, k2

www.dirtydeal.lv

Demo:
Dj nOi - http://soundcloud.com/noi-1/noi-demo-mix !!!
Dj jjjjjjj - http://tinyurl.com/jjjjjjjddc
Dj Mario - http://draugiem.lv/mario

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV