Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

LMA Studentu klubā koncertēs „Sunday Jam Toast", „Station Winter" un „Perfect Error"

Elīna Korne, 10.11.2010. 21:58

Piektdien, 12. novembrī, ap plkst. 23:20 LMA Studentu klubā uzstāsies trīs jaunas pašmāju grupas – „Sunday Jam Toast", „Station Winter" un „Perfect Error".

„Sunday Jam Toast" radusies 2008. gada sākumā, lai arī grupas darbības sākumposmā izpildītās mūzikas virziens bija džezs un blūzs, dažādu pārmaiņu rezultātā, tā laikam ejot tiecās uz roka pusi. Darbības laikā grupa uzstājusies gan dažādos klubos, gan dažādos studentu pasākumos, gan jauno grupu konkursos, kuros guvusi labus panākumus.

Arī pop/ rock grupas „Station Winter" sākums bijis 2008. gadā, taču arī šīs apvienības darbībā iezīmējās gan sastāva maiņas, gan radošās pauzes. Šogad spēruši lielu soli uz priekšu un prezentējuši pirmo videoklipu dziesmai „Svešumā".

„Perfect error" ir visjaunākā no grupām, kas šajā vakarā kāps uz Studentu kluba skatuves. Radušies vien šī gada sākumā, taču spilgti sevi pieteikuši ar lirisku debijas singlu „Summer Ballad".

Ieeja klubā no plkst. 22:00, skatuve no plkst. 23:20.

Ieejas maksa: 1,00 Ls.

Grupas iesakām paklausīties šeit:
http://www.draugiem.lv/sundayjamtoast
http://www.draugiem.lv/sw
http://www.draugiem.lv/perfecterror

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV