Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubs „Dstyle" aicina uz pasākumu „Crazy Berlin Vintage"

Elīna Fūrmane, 11.11.2010. 09:49

DJ Ella atklāj jaunu pasākumu sēriju „Around The World" un aicina uz pirmo pasākumu „Crazy Berlin Vintage" piektdien, 12.novembrī, sākot no pl. 23:00 līdz 5:00 rītā klubā – restorānā „Dstyle", Vecrīgā, Skārņu ielā. Ballīte notiks Vintage stilā ar dīdžeja no Berlīnes Alec Teacher piedalīšanos.
Klubs „Dstyle" aicina uz pasākumu „Crazy Berlin Vintage"

Ballīte patiks Vintage modes un atmosfēras, kā arī labas mūzikas cienītājiem. Apmeklētāji izbaudīs īstu Vintage garšu. Tā būs jūtama gan dekorācijās, gan mūzikā, kā arī, protams, ģērbšanās stilā. Lieki piebilst, ka dress code ir Full On VINTAGE. Pasākumā par mūziku gādās īpašais viesis Dj Alec Teacher (Myspace: http://www.myspace.com/alectronicsounds) kā arī „Dstyle" rezidenti Rise & Milkie. Jūs priecēs arī „Dstyle" bārmeņu Vintage šovs sadarbībā ar lielāko un svaigāko modes dizaina veikalu Latvijā Pavlijons, kā arī DJ Ella vadītā izklaidējošā radio programma Capital FM 94,9 ēterā.

Ieeja pasākumā tikai ar iepriekšēju pieteikšanos. Pierakstu var veikt Dstyle kluba Facebook lapā: http://www.facebook.com/event.php?eid=162792190419775. Galdiņu rezervācijai zvanīt t.27887771.

Mazs video sveiciens no Alec Teacher:

Pašā Vecrīgas sirdī ir parādījusies jauna ballīšu vieta, vieta ar raksturu un stilu. „Dstyle" ir vieta cilvēkiem, kuri vēlas ne tikai izklaidēties, bet arī saturīgi pavadīt laiku. Piektdienās un sestdienās par kvalitatīvu mūziku gādā tādi pazīstami dīdžeji kā Rise, Ksenia, Kamikadze, Milk Magic, kā arī pati restorāna saimniece Elīna Fūrmane jeb Dj Ella. Reizi mēnesī klubā savus pasākumus rīkos Bogdan Taran un DJ Crash. Viesojas arī ārzemju mākslinieki un dīdžeji, kā arī notiek vietējo mākslinieku izstādes un dažādi ar modi un stilu saistīti pasākumi. Vakaros darbojas face control, jo ieeja klubā paredzēta no 21 gada vecuma.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV