Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubs "Depo" ver vaļā koncertzāli

Klubs "Depo", 12.11.2010. 10:13

Trešdien, 17. novembrī, ar skaļu atklāšanas ballīti klubs "Depo" beidzot ver vaļā savu koncertzāli. Pēdējais koncerts kluba lielajā zālē notika vasaras sākumā. Pēc tā klubs devās vasaras brīvdienās, kuru laikā notika kluba atsvaidzināšanas darbi. Augusta sākumā klubs tika atvērts samazinātā apjomā un koncerti līdz šim notika mazajā zālē un nu klubam šķiet, ka koncertu dzīve sāk uzlaboties, tādēļ pēc piecu mēnešu pārtraukuma ver vaļā arī lielo zāli.
Klubs "Depo" ver vaļā koncertzāli

Atklāšanas ballīte kā īpašie viesi uzstāsies grupas "Tesa" un "Oranžās brīvdienas", kā arī "Eskimo" - uz grupas "Blueprint" bāzes izveidota apvienība, kurai pievienojušies divi grupas "Tribes of the city" dalībnieki un kura tikai pirms mēneša klubā "Depo" nospēlēja savu debijas koncertu.

Atklāšanas svētki turpināsies arī nākamajā dienā, kad klubā tiks svinēta Latvijas neatkarības diena, kurai par godu programmu ar savām patriotiskajām dziesmām spēlēs "Inokentijs Mārpls". Ieeja uz šo pasākumu ar Latvijas karogu rokās vai drēbēs.

Savukārt šodien, 12. novembrī, regulārās ballītes Regejs cauru nakti laikā tiks veikta iekārtu testēšana.

Turpmāk lielajā zālē notiks tikai nozīmīgākie pasākumi, ikdienas koncertiem turpinot nodarbināt mazo zāli. Pavisam noteikti paballēties lielajā zālē atkal varēs decembra sākumā, kad notiks ikgadējā DEPO pludmales ballīte.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV