Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks labdarības koncerts Fredija Merkūrija piemiņai „R*CK YOU!"

Rita Biezēka, 13.11.2010. 09:18

27. novembrī klubā „Melnā Piektdiena" pulksten 22.00 notiks labdarības koncerts „R*CK YOU!", kas veltīts Fredija Merkūrija nāves gadadienai.
Notiks labdarības koncerts Fredija Merkūrija piemiņai „R*CK YOU!"

Sadarbojoties ar biedrību „Jaunatne pret AIDS", klubs „Melnā Piektdiena" šādu pasākumu organizē pirmo reizi. Visa vakara garumā būs iespēja uzzināt par biedrības darbu Latvijā, atbildēt uz jautājumiem un saņemt balvas no firmas „Contex". Pulksten 22.00 sāksies labdarības koncerts, kurā uzstāsies tādas jaunās Latvijas rokmūziķu apvienības kā „Pūķa Gars", „Blacksmith", „Screampeace", „Fleksatons" un Rita Biezēka.

Koncerta pirmajā daļā tiks atskaņotas tikai grupas „Queen" sacerētās dziesmas, tādejādi godinot mūziķi – leģendu, un viņa devumu rokmūzikā. Otrajā daļā minētās grupas kāps uz skatuves, lai sniegtu publikai koncertu ar savām dziesmām.

Koncertā ieeja būs par ziedojumiem, kas tiks nodoti biedrībai „Jaunatne pret AIDS".

Fredijs Merkūrijs bija persiešu imigrants, kurš 13 gadu vecumā pārcēlās uz Angliju un bija gatavs iekarot pasauli. Pārciezdams apsmieklu, nicinošu kritiku un seksualitātes problēmas, viņš kļuva par vienu no spilgtākajām un neparastākajām zvaigznēm rokenrola vēsturē. Fredijs Merkūrijs mira 1991. gada 24. novembrī no bronhopneimonijas, ko izraisīja AIDS.

Pasākumu atbalsta: „Contex", „Melnā piektdiena", „Grupa Lukss", www.draugiem.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV