Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Ivars Pētersons ielūdz uz Ziemassvētku koncertu

EasyGet.lv, 15.11.2010. 12:22

Laikā, kad gaišums, saticība un mīlestība šķiet nepieciešama vairāk kā jebkad, Ivars Pētersons un viņa draugi vienosies kopīgā Ziemassvētku koncertprogrammā, 19.decembrī Ādažu Kultūras centra koncertzālē.
Ivars Pētersons ielūdz uz Ziemassvētku koncertu

Svētku programmā paredzēts Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra pirmās vijoles Raimonda Ozola vadītā stīgu kvarteta un mūzikas virtuoza Raimonda Macata klasikas un rokenrola ritmu savienojums Ziemassvētku skaņās, kuru papildinās vokālais kvartets "Harmony 4 Riga" Ārija Šķepasta vadībā. Būs dzirdami arī vairāki dueti gan ar jauno un talantīgo dziedātāju Aneti Kotoviču, gan kantridziedātāju Linitu un neatkārtojamās balss īpašnieci, blūza dziedātāju Mirtu, kā arī optimistisko un dzīvespriecīgo Laimi Rācenāju.

Koncertā varēs dzirdēt daudzas pasaulslavenas Ziemassvētku dziesmas, kuras savulaik ir izpildījuši tādi mākslinieki kā Dins Martins, Frenks Sinatra, Elviss Preslijs u.c.
Koncerts 2 daļās. Sākums plkst. 19.00.

Biļetes uz koncertu var iegādāties koncerta norises vietā, visās Biļešu Paradīze tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV