Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Prāta Vētras" koncertos kā īpašais viesis uzstāsies dziesminieks Yoav

Guna Zučika, 15.11.2010. 14:14

„Prāta Vētras" koncertos Arēnā Rīgā 10. un 11. decembrī kā īpašais viesis uzstāsies dziesminieks ar unikālu skanējumu – Yoav.
„Prāta Vētras" koncertos kā īpašais viesis uzstāsies dziesminieks Yoav

Renārs Kaupers atceras, ka pirmo reizi Yoav uzstāšanos redzējis pagājušajā gadā Maskavā, kad abi mākslinieki uzstājās Krievijas Mūzikas kanāla A1 balvu pasniegšanas ceremonijā RAMP: „Es ar vaļā muti stāvēju un skatījos, kā viens cilvēks it kā ne no kā visu acu priekšā rada dziesmas tik šarmantā veidā, ka nenopriecāties! Yoav izmanto ļoti interesantu tehnoloģiju - skaņas, ko viņš rada, tiek ierakstītas un momentāli „iecilpotas". Tādējādi viņa ģitāra kalpo gan kā bungas, gan bass un elektronika."

Izraēlā dzimušais un Dienvidāfrikā augušais Yoav ir izdevis divus albumus, un šobrīd strādā pie trešā. 2008. gadā iznāca debijas albums „Charmed and Strange" un šogad – albums „A Foolproof Escape Plan". Pēc debijas albuma iznākšanas Yoav ir aktīvi uzstājies Amerikā, Kanādā un Eiropā, gan sniedzot solo koncertus, gan, piemēram, uzstājoties kā īpašais viesis Torijas Emosas (Tori Amos) koncertos. Lielbritānijas laikraksts „The Guardian" Yoav mūziku raksturojis sakot: „Tas ir it kā vienuviet tiktu kopā sakausēta Timbaland, Pharell Williams un Led Zeppelin mūzika."
Latvijas radio stacijām šodien tiek nodots jaunākais Yoav singls „Yellowbrite Smile" no albuma „A Foolproof Escape Plan".

Vairāk info par YOAV - http://yoavmusic.com/ un http://www.youtube.com/user/Yoavmusic

Ņemot vērā lielo interesi par „Prāta Vētras" koncertiem Arēnā Rīga, šodien pārdošanā tiek laistas papildus sēdvietas par 15LVL, ar ierobežotu redzamību. Uz katru no koncertiem būs pieejamas 374 šādās biļetes. Biļetes iegādājamas www.ekase.lv un t/c Spice info centrā.

Albuma „Izlase 2000 – 2010" un "Prāta Vētras" koncertu "Arēna Rīga" mediju sadarbības partneri ir: „TV3", „Star FM", „Radio 101", izdevniecība "Rīgas Viļņi" un „Lilit" , žurnāls „Ir" ‚ laikraksts „Latvijas Avīze", „Telegraf", interneta portāls „Delfi.lv", „Draugiem.lv" un „JC Decaux". Atbalsta - Latvijas Zaļais punkts.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV