Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„All Day Long" svin 10 gadu jubileju

Edgars Āboliņš, 15.11.2010. 16:20

Dienu pirms Latvijas Republikas gadadienas – 17. novembrī – NABAKLAB savu jubileju atzīmēs viena no vecākajām vēl aktīvajām Latvijas ska/punk grupām „All Day Long".
„All Day Long" svin 10 gadu jubileju

„All Day Long" savu desmit gadu jubileju atzīmēs kopā ar citām ne mazāk atpazīstamām līdzīgā stilā spēlējošām grupām – „PND" un „Voiceks Voiska", kā arī jauno, taču jau krietnu koncertpieredzi guvušo ansambli „Mango".

Uzreiz pēc trešdienas koncerta, „All Day Long" dodas svinēt tālāk – no 18. līdz 21. novembrim grupai paredzēti koncerti Somijā un Igaunijā, bet pēc tam apvienība plāno kārtējo pauzi, kuras laikā pabeigs sava pirmā albuma ierakstu. Domājams, ka albums dienasgaismu ieraudzīs nākamā gada februārī.

17. novembra koncerta sākums 22:00, taču „All Day Long" sveicējus gaidīs jau no 21:00 un pirmajiem sveicējiem grupa sagatavojusi kādu pārsteigumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV