Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Otra Puse" piedāvā jaunu singlu „Asaras par dimantiem" un dodas ziemas koncertu tūrē

Inese Vīksnāne, 16.11.2010. 11:33

Kā jau iepriekš ziņots, grupa "Otra Puse" 28.novembrī Limbažu kultūras namā uzsāk ziemas akustisko koncertu tūri. Koncertprogrammā kā pirmatskaņojums ir iekļauts otrais singls „Asaras par dimantiem" no pavasarī gaidāmā albuma. Dziesmas mūzikas autors ir Ivars Makstnieks un teksta autors Ivars Kurpnieks.
"Otra Puse" piedāvā jaunu singlu „Asaras par dimantiem" un dodas ziemas koncertu tūrē

„Tas ceļš, kuru Tu izvēlējies vai bez izvēles tiesībām biji spiests iet viens, neviena nepamanīts – Tevi negaidīti aizvedīs Pasaulē, kurā patiesi vērtīgākais apbalvos, izpušķos un bagātinās Tevi tikai par to, ka Tu vienkārši biji, esi tāds, kāds Tu esi," par dziesmas liriku saka teksta autors Ivars Kurpnieks.

Jauno singlu „Asaras par dimantiem" iespējams lejupielādēt www.platforma.lv/player/music/otra_puse/

Ziemas akustisko koncertu programma solās skanēt kā pasaka par ziemu, lai ikviens klausītājs – gan liels, gan mazs varētu izbaudīt dziesmu akustisko versiju īpašo skanējumu. Kopā ar mūziķiem uz skatuves kāps bērnu vokālie ansamblīši no katras koncerta pilsētas.

Uz skatuves būs dzirdami "Otra Puse" solists Normunds Pauniņš, sintezatorists Ivars Makstnieks, ģitārists Egons Kronbergs, basģitārists Mārtiņš Burkevics, bundzenieks Vilnis Krieviņš. Tāpat kopā ar grupu "Otra puse" muzicēs arī viesmākslinieki - Rolands Ūdris (grupa "The Hobos"), kurš tikko atgriezies no septiņus mēnešus garā ceļojumā uz Ķīnu, kā arī meiteņu trio "Limonāde".

Tūres datumi:
28.novembrī Limbažu kultūras namā 19:00
5.decembrī Cēsu kultūras namā CATA 17:00
10.decembrī Talsu tautas namā 19:00
20.decembrī Brocēnu kultūras centrā 18:00
28.decembrī Gulbenes kultūras namā 19:00
29.decembrī Varakļānu kultūras namā 19:00
13.janvārī Jelgavas kultūras namā 19:00
14.janvārī Kuldīgas kultūras centrā 19:00
22.janvārī Preiļu kultūras namā 19:00

Koncertu tūre ir labdarības akcija, kuras laikā pus lats no katras pārdotās biļetes tiks ziedots SOS bērnu ciematu atbalstam. Biļetes iegādājamas no 1.novembra Biļešu Paradīzes kasēs, interneta mājas lapā www.bilesuparadize.lv, kā arī kultūras namu kasēs. Bērniem līdz 7 gadiem ieeja koncertos būs bez maksas, ja netiek aizņemta atsevišķa sēdvieta.

Īpašs paldies par atbalstu koncerttūrei mūsu draugiem: Dardedze hologrāfija, mūziķiem ceļot palīdz travelnet.lv, kvalitatīvu skaņu nodrošina RJK, informatīvi atbalsta radio SWH, LNT, LMK, inbox.lv, tvnet.lv, 1188.lv, draugiem.lv, easyget.lv, pilsēta24.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV