Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Shot Cafe" koncertēs apvienības "Kuchenbeat" un "Acid Rain"

Shot Cafe, 16.11.2010. 11:49

Piektdien, 19. novembrī, plkst. 23:30 "Shot Cafe", Torņa ielā 4, Vecrīgā, koncertēs ska apvienība "Kuchenbeat", bet dienu vēlāk krogā koncertu sniegs grupa "Acid Rain".

Zinātnieki tic, ka pozitīva domāšana ved uz laimīgāku un veselīgāku dzīvi - mēs ticam sev un viņiem! Un tapēc jums nav tiesību barot saldo depresijas un melanholijas sajūtu! Nāciet spilgtajā pusē! Visi laipni gaidīti Vecrīgas krogā Shot Cafe piektdienas vakarā, kad uzstāsies pozitīvā ska grupa – Kuchenbeat. Ieeja bez maksas.

Savukārt sestdien, 20. novembrī, "Shot Cafe" koncertēs grupa "Acid Rain". Grupas nosaukuma simboliskā nozīme ir psihodēlijas un enerģijas "līšana" pār klausītāju, tās mērķis ir ļaut klausītājam un skatītājam izjust pilnīgu brīvību un nodoties spontānai atplauksmei, klausoties mūzikā. "Acid Rain" radās 2007. gada jūlijā, viņi ir trīs - Ilja Krūmiņš (ģitāra, vokāls), Kristians Priekulis (bass) un Matīss Tazāns (bungas). Ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV