Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Koncertā klubā "Nabaklab" vāks līdzekļus dzīvnieku patversmei „Līči"

Zita.Norlinde, 16.11.2010. 12:49

Trešdien, 24. novembrī, Rīgā, mūzikas klubā „Nabaklab" notiks labdarības koncerts „Izdari sirds darbu" ar mērķi vākt līdzekļus dzīvnieku patversmei „Līči". Labdarības koncertā uzstāsies: M.ART.A, Acid Rain, Leystein, Oranžās brīvdienas un AK 69, par dejām rūpēsies Dj Uldis Rudaks.
Koncertā klubā "Nabaklab" vāks līdzekļus dzīvnieku patversmei „Līči"

„Izdari sirds darbu" galvenā ideja ir izcelt sirds darbu, ne tikai kā dzīvnieku pieņemšanu savās gādīgajās mājās, bet arī vēlmi un iespējas līdzdarboties patversmē kā brīvprātīgajam.

Koncertu atbalsta: Radio Naba klubs „Nabaklab", SIA „Moora" , „Pica LuLu", SIA „Valmiermuižas alus", SIA „Draugiem.lv"

Ieeja pasākumā no pulksten 21:00. Koncerta sākums pulksten 22:00.

Ieejas maksa : 2 Ls. Koncertā gūtie ienākumi tiks ziedoti Dzīvnieku patversmei „Līči"

Dzīvnieku patversmes „Līči" mērķi ir nodrošināt jebkuram dzīvniekam, kuram jebkādu iemeslu dēļ ilgstoši nevar atrast jaunu saimnieku, uzturēšanu to mūža garumā, izveidojot un uzturot dzīvnieku pansionātu, kā arī veicināt labvēlīgu attieksmi pret dzīvniekiem, neatkarīgi no to sugas, vecuma un veselības stāvokļa, un apzinoties dzīvnieku kā nozīmīgu vides sastāvdaļu, veicināt visas vides sakārtošanu, veidojot labvēlīgus dzīves apstākļus gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV