Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Pasākumi klubā Dstyle valsts svētku nedēļā

Maija/ DStayle, 16.11.2010. 14:14

Klubā – restorānā Dstyle Vecrīgā, Skārņu ielā 9, tuvojoties valsts svētkiem un brīvdienām, valdīs īpaši liela rosība. Šonedēļ notiks vairāki pasākumi - trešdien, 17. novembrī pl. 19:00 notiks pirmās flair - bārmeņu junioru sacensības "Bar Religion Green Shaker's Battle", 18. novembrī muzicēs Dj Nick Ustinov & Rise (Flyingmice) kopā ar N'Works vocal live, savukārt 19. novembrī piedāvājam House mūzikas mīļiem jau otro Music House Snoisses pasākumu ar tā rezidentiem Andre Crash un RUDice.
Pasākumi klubā Dstyle valsts svētku nedēļā

17. novembrī pl. 19:00 klubā Dstyle notiks flair - bārmeņu junioru sacensības "Bar Religion Green Shaker's Battle".

Pasākumu rīko Bar Religion sadarbībā ar Bacardi un Dstyle. Piedalīties tiek aicināti pavisam jaunie flair-bārmeņi, kuri sākuši apgūt šo amatu pavisam nesen un kuriem šīs būs pirmās sacensības. Visiem dalībniekiem šī būs pirmā iespēja pierādīt sevi, savas iemaņas un kreativitāti, kā arī iegūt pirmo pieredzi. Savukārt apmeklētāji tā būs iespēja jauki pavadīt laiku, izklaidēties, vērojot un vērtējot bārmeņu uzstāšanos, kā arī degustējot viņu pagatavotos kokteiļus.

18. novembrī klubā Dstyle uzstāsies Dj Nick Ustinov & Rise (Flyingmice) kopā ar N'Works vocal live, viesosies arī Discomethod & Dmi3.
no pl. 21:00 – 23:00 Nick Ustinov (downtempo)
no pl. 23:00 - 00:00 Rise
no pl. 00:00 – 2:00 Discomethod & Dmi3
no pl. 2:00 - ... Rise + N'Works vocal

19. novembrī klubā Dstyle notiks otrais Music House Snoisses pasākums ar tā rezidentiem Andre Crash un RUDice, kā arī šīs reizes īpašajiem viesiem - vokālisti Catherine un dj Alias. Snoisses ir tas, kas Tev ikdienā pietrūkst, tās ir ikmēneša house mūzikas sesijas pašā Vecrīgas sirdī. Kamēr Vecrīgā būs atļauts novietot automašīnu bez maksas tam paredzētās vietās, tikmēr deju zālē skanēs labākās, svaigākās un klasiski pazīstamākās funk, house, nu disco, jackin' melodijas un balsis ar nelielu techy* pieskaņu.

Ieeja pasākumos tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Pierakstīties varat ierakstot savu vārdu un uzvārdu Dstyle club Facebook lapā pie katra no pasākumiem, kā arī nospiežot pogu "I'm attending":
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Riga-Latvia/Dstyle-Club/138523106183920

Galdiņu rezervācijai zvanīt pa tel. 27887771.

Vecrīgā ir parādījusies jauna ballīšu vieta - vieta ar raksturu un stilu. Ja Tev ballēšanās nav sveša lieta, tad zini, ka gaumīgu vietu mūsu galvaspilsētā ir diezgan maz. Kopš kluba atklāšanas 1. oktobrī klubā Dstyle ik nedēļu notiek mūzikas, mākslas, kā arī ar modi un stilu saistīti pasākumi. Dstyle saimnieces dziedātāja Eīna Fūrmane un uzņēmēja Santa Kola ir parūpējušās par to, lai kļūtu ne tikai par restorānu un izklaides vietu, bet arī par vietu, kur var saturīgi pavadīt brīvo laiku. Par kvalitatīvu mūziku gādā tādi pazīstami dīdžeji kā Rise, Ksenia, Kamikadze, Milk Magic, kā arī restorāna saimniece DJ Ella. Reizi mēnesī klubā savus pasākumus rīkos Bogdan Taran un DJ Crash. Viesosies arī ārzemju mākslinieki un dīdžeji. Vakaros darbojas face control, jo ieeja klubā paredzēta no 21 gada vecuma. Dstyle telpās ir ierīkota arī radio studija, kurā saimnieko DJ Ella. Šeit piektdienu vakaros notiek tiešās translācijas radio Capital FM 94,9 ēterā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV