Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Dirty Deal Cafe" koncertēs vācu dziesminieks Torstens Rīmans

Agnese Jeromāne, 16.11.2010. 15:00

Latvijas Valsts svētkos, 18. novembrī, plkst. 19.00 "Dirty Deal Cafe" aicina uz neizmirstamu koncertu vācu dziesminieka Torstena Rīmana izpildījumā. Ieeja koncertā bez maksas.

Rīmana balss dzied, čukst un kliedz viņa klausītājiem tieši dvēselē. Uz skatuves, mūziķim nepārtraukti mijot klavieru, akordeona un ģitāras spēli, tiek radīta tā nevaldāmā enerģija, ko izstaro arī visas viņa dziesmas. Rīmans vienlīdz meistarīgi pārvalda gan balādes žanru, gan salsu, tango un rokenrolu.

Gētes institūta uzdevumā Torstens Rīmans ir apceļojis jau Alžīriju, Baltkrieviju, Bosniju, Igauniju, Kazahstānu, Kirgizstānu, Horvātiju, Latviju, Lietuvu, Čehiju un Ungāriju.

1964. gadā dzimušais mākslinieks jau 20 gadus darbojas kā brīvais mūziķis, tekstu autors, komponists, aktieris un estrādes mākslinieks. 1996. gadā Torstens Rīmans saņēma Vācijas mūzikas apvienības apbalvojumu kā „Bester Songwriter" un ir ieguvis 2. vietu VFR šansonu konkursā „Zarah 2001".

"Rīmans savaldzina publiku ar savu kaislību, iegūst publikas simpātijas, nedziedot pēc tās stabules. Ar mīlestību un izjusti viņš attēlo savu dziesmu situācijas un cilvēkus, neieaijājot savus klausītājus."
Ļaujieties arī Jūs šī dziesmu poēta valdzinājumam!

Dirty Deal Cafe ikvienu palutinās arī ar īpašu svētku ēdienkarti - gardiem ēdieniem no vislabākajiem Latvijas lauku produktiem - svaigi dārzeņu paukšķi, rudens iesmiņi, kartupeļu čipši ar mencas pastēti, kartupeļu un dzelteno zirņu gaisīga biezputra ar medījumu gaļu vai zivi un daudziem citiem gardumiem.

Ieeja bez maksas!

www.dirtydeal.lv

Dirty Deal Cafe
Maskavas ielā 12, korpuss 2, " Spīķeri", Rīga

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV