Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Bārā „Rocabilly" uzstāsies grupas „Blacksmith" un „Night Star"

Aiga Leitholde, 17.11.2010. 11:18

Piektdien, 19. novembrī, bārā "Rocabilly", Baznīcas ielā 33, Rīgā, koncertēs divas azartiskas rokgrupas - "Blacksmith" un "Night Star".
Bārā „Rocabilly" uzstāsies grupas „Blacksmith" un „Night Star"

"Blacksmith" sevi kā atraktīvu grupu pierāda jau trešo gadu. Kopā ir aizspēlējušies līdz "Garāžas dueļu" finālam, bet grupas ģitārists Mārtiņš Upenieks godam ir aizstāvējis savu soloģitārista meistarību. Mārtiņš formulē „Blacksmith" kopā būšanas veiksmes formulu: "Mēs ne par ko neiespringstam, negribam nevienam izpatikt, mēs vienkārši spēlējam." Koncertā bez "Blacksmith" orģinālrepertuāra būs dzirdamas arī pavisam jaunas dziesmas, protams, netiks aizmirsta muzikālā nodeva roka klasikas dižgariem.

"Night Star" ir pavisam jauna rokgrupa, kas ir sava vokālista meklējumos, tāpēc šobrīd grupa izpaužas instrumentāli. Darbs dara darītāju - gan jau "Night Star" vienu vakaru iedziedāsies. Iespējams mikrofonu savās rokās būs paņēmis kāds aktīvāks klausītājs. Varbūt tas notiks jau 19. novembrī. Nāc un noskaidro!

Koncerta sākums plkst.21 Ieeja bez maksas.

Papildus informācija:
www.rocabilly.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV