Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Andrē valsts svētkos piedāvā jaunāko interneta singlu "Valstī"

Andris Koemecs, 18.11.2010. 11:00

Hip hop izpildītājs Andrē Latvijas Republikas neatkarības proklamēšanas svētkos velta tautai savu jaunāko interneta singlu "Valstī". Singls ir no nesen iznākušā Andrē debijas albuma "Cits Skatiens", kuru var iegādāties "Streetshop" un "Tribal" veikalos, kā arī platforma.lv un doremi.lv.
Andrē valsts svētkos piedāvā jaunāko interneta singlu "Valstī"

Dziesma ir neliels atskats uz nesen notikušajiem, spilgtākajiem notikumiem Latvijā. "Es vēlējos caur dziesmu uzrunāt katru Latvijas iedzīvotāju. Vēlos, lai katrs spētu rast spēkus šajos grūtajos laikos nevis padotos un dotos prom no Latvijas, jo tikai kopīgiem spēkiem varam pārvarēt valsts krīzi. Un es ticu, ka mums tas izdosies, jo, atskatoties Latvijas vēsturē, mūsu tautai ne viena vien netaisnība bijusi jāpārvar. Tātad arī šo mēs varam pārvarēt, bet tikai kopā cīnoties," stāsta Andrē. "Ceru, ka šī dziesma spēs uzrunāt ikvienu Latvijas iedzīvotāju un liks kaut nedaudz aizdomāties par sacīto," turpina mūziķis, kamēr pirmais Latvijas ministru prezidents Kārlis Ulmanis ir mudinājis: "Lai veiktu šo darbu, vajadzīga visas tautas jo plaša un sirsnīga pretimnākšana, kā arī viņas ticība, ka patiesi tagad ejam pretī savu ilgu un vēlēšanu piepildīšanai. Grūtums, lai neatbaida. Darbs nebūs viegls, bet mani stiprina apziņa par Latvijas tautas spēku, izturību un ciešu apņemšanos novest iesākto lietu līdz galam. Tā būs demokrātiska taisnības valsts, kurā nedrīkst būt vietas ne apspiešanai, ne netaisnībai."

Dziesma tika ierakstīta ierakstu studijā "Dynamic Records". Mūzikas autors ir Ansis Kolmanis (ansis), teksta autors ir Andris Koemecs (Andrē).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV