Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā „Space Dog" koncertēs Niks Pārkers un Māris Šverns

Anete Ķestere, 22.11.2010. 09:33

25. novembrī klubā „Space Dog" viesosies jaunās britu folkmūzikas pārstāvis Niks Pārkers (Nick Parker) no Apvienotās Karalistes un Māris Šverns no grupas „Baložu Pilni Pagalmi".
Klubā „Space Dog" koncertēs Niks Pārkers un Māris Šverns

Niks Pārkers, spēlējis ģitāru no 13 gadu vecuma dažādās grupās, pēc sešiem gadiem pievērsies daudz dziļākam skanējumam savā solo projektā. Šādi tapis albūms "The King of False Alarms", kurā mūzikas kritiķi Niku salīdzina gan ar Frenku Turneru, gan ar grupas „Neutral Milk Hotel" pirmssākumiem.

Vairāk par Niku Pārkeru lasiet un klausieties :
http://www.nick-parker.co.uk/

Māris Šverns ir grupas „Baložu Pilni Pagalmi" līderis, kā arī mūzikas un tekstu autors, izdevis arī vairākus solo albūmus, kuri klausītājiem ir devuši tādus neaizmirstamus romantiski liriskus skaņdarbus kā "Romāna varonis" un "Portrets".

Vairāk par Māri lasiet un klausieties:
http://www.tornis.lv/bpp/
http://www.myspace.com/balozupilnipagalmi

Abi dziesminieki uz pavisam akustisku un intīmu koncertu gaidīs 25. novembrī klubā „Space Dog" no plkst. 22:00. Ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV