Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jūrmalā koncertēs „The History of Dynamite"

Ieva Kalniņa, 22.11.2010. 09:52

Baltijas tūres ietvaros 28. novembrī plkst.18.00 Jūrmalas Teātrī, Muižas ielā 7, Bulduros, Jūrmalā, koncertēs grupa „The History of Dynamite". David Marks & The History of Dynamite ( Mūziķi no Amerikas, Nīderlandes un Latvijas) ir burbuļojošs americana country un bluegrass tieši no Baltimoras mežiem.
Jūrmalā koncertēs „The History of Dynamite"

Brīva, Amerikāņu oriģinālakustiskā muzika, kas tiek izpildīta nepiespiestā manierē, nesamāksloti patiesa, dziļi liriska, dažādu dzīves situāciju caurstrāvota, nes atrisinājumu caur dziesmu tekstiem, paturot prātā dzīvās muzicēšanas tradīciju nozīmīgumu, ekselenci un turpinājumu, kas pieskaras ikvienam.

Kolektīvs izpilda tikai oriģinālmūziku, kuras autori ir ekselenti klasiskie mūziķi, stīgu instrumentu darinātāji un Baltimoras meža biezokņu iemītnieki brāļi David & Theo Marks. Ansambļa zemo basa vibrāciju meistars ir neviens cits kā pasaules siera mekas iedzīvotājs : Arnoud Van Den Berg, kas visā šajā kopānijā ienes lielu daudzumu čigānu džeza un blūza noskaņas . Savukārt uz sitamo instrumentu piedestāla tiek sēdināts eiropas ritma klaves čempions : Artis Orubs.

Pašreiz ansamblim ir izdots pirmais debijas albums - David Marks & The History of dynamite, kas ar nepacietību gaida tikšanos ar klausītājiem un steidz sniegt lielisku vakara koncerta baudījumu Jūrmalas iedzīvotājiem, kā arī pilsētas viesiem.

„The History of Dynamite" sastāvu veido:
David Marks - vokāls, ģitāra, fiddle, ( USA )
Theo Marks - bandžo,vokāls ( USA )
Arnoud Van Den Berg - kontrabass ( NL )
Artis Orubs - bungas ( LV )

http://www.myspace.com/davidmarksmusic

Biļetes var iegādāties: Jūrmalas Teātra kasēs vai sazinoties pa tālr.29118064, kā arī Biļešu Serviss kasēs. Cena: Ls 4,00. Skolēniem, bērniem, pensionāriem Ls 3,00. Ja nāksiet grupā, sākot no 5 personām – tad biļetes cena Ls 2,00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV